Coronaproof vergaderen

Uniek vergaderen in de buitenlucht

Na alle zoom- en teams-vergaderingen mogen we elkaar weer in het echt ontmoeten. Natuurlijk moet dat wel veilig. Dat kan bij ons in de locatie met goede ventilatie en op 1,5 meter maar natuurlijk ook buiten!! Buiten vergaderen op een landgoed geeft veel inspiratie. In Landgoed Te Werve en Te Werve buiten bieden wij ook de mogelijkheid om buiten te vergaderen. Zo blijven alle deelnemers fris én gefocust!

Hoe krijg je meer verbinding in jouw team

Het zijn bijzondere tijden. We willen  ons meer dan ooit verbonden voelen met familie en vrienden. Maar hoe zit dit op het werk? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we deze verbinding ook voelen met onze collega’s? En het liefst het hele jaar door? Teambuilding zorgt voor een sterker groepsgevoel, maar geeft ook de motivatie van medewerkers een boost. In deze blog geven wij u 3 tips voor effectieve teambuildingactiviteiten.

4 x Coronaproof winter- en eindejaarsactiviteiten

Veel van je collega’s werken thuis waardoor de contacten nu anders zijn dan voorheen. Startten we begin van het jaar nog onze dag met een gezamenlijk kopje koffie bij het koffiezetapparaat, tegenwoordig doen we dit aan de keukentafel. Kijk jij er ook zo naar uit iedereen weer live te ontmoeten? Met ons winterconcept kun je weer een avond of middag samen genieten. En om het helemaal af te maken, tippen we je ook nog voor de 4 leukste coronaproof activiteiten die jullie samen kunnen doen.

6 tips voor meer focus tijdens je training

Investeren in uw medewerkers kent eigenlijk alleen maar voordelen: ze raken gemotiveerder, gaan efficiënter werken en worden breder inzetbaar. Maar hoe haalt u alles uit de training die u organiseert? Wij geven u 6 tips voor meer focus tijdens de training.

Hoe krijg je meer verbinding in jouw team

11/07/2021

4 x Coronaproof winter- en eindejaarsactiviteiten

24/09/2020

6 tips voor meer focus tijdens je training

23/09/2020

Over Ons

Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je het monumentale landhuis en vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de duiventoren en het meer. Organiseer je meeting of training op het landgoed in het groen. Vier je feest op deze prachtige plek midden in de natuur. Het gerenoveerde landhuis is eigentijds ingericht. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Inspirerend vergaderen op een landgoed

Culinair hoog niveau uit eigen keuken

Enthousiaste en gedreven medewerkers