Coronaproof vergaderen

Uniek vergaderen in de buitenlucht

Na alle zoom- en teams-vergaderingen mogen we elkaar weer in het echt ontmoeten. Natuurlijk moet dat wel veilig. Dat kan bij ons in de locatie met goede ventilatie en op 1,5 meter maar natuurlijk ook buiten!! Buiten vergaderen op een landgoed geeft veel inspiratie. In Landgoed Te Werve en Te Werve buiten bieden wij ook de mogelijkheid om buiten te vergaderen. Zo blijven alle deelnemers fris én gefocust!

Duurzaamheid bij events, minimaliseer no-shows

In de wereld van zakelijke evenementen is duurzaamheid een sleutelwoord geworden, niet alleen in termen van milieu-impact, maar ook wat betreft efficiëntie en kostenbeheersing. Een van de grootste uitdagingen? De beruchte ‘no-shows’. Het minimaliseren van het aantal genodigden dat niet opdaagt, is cruciaal voor het succes van je event en heeft een directe invloed op zowel budget als milieu. Hier zijn enkele tips om de no-shows te verminderen voor evenementen op onze locaties zoals Landgoed Te Werve, Te Werve Buiten en Kasteel De Hooge Vuursche.

Groots uitpakken met eindejaarsfeest

Voordat je het weet is het alweer december. Een feestmaand! En dit jaar misschien nog wel meer, omdat de kerstborrels en eindejaarsfeesten weer door mogen gaan. Omdat we denken dat een beetje inspiratie welkom is, lees je in deze blog 5 tips om het jaar gezellig af te sluiten of juist te beginnen met collega’s.

25 jaar Event Company

Event Company (Kasteel De Hooge Vuursche en Landgoed Te Werve) bestaat 25 jaar. Lees interview met de eigenaren Mirco Cuppens en Stephan van den Akker.

Duurzaamheid bij events, minimaliseer no-shows

18/03/2024

Groots uitpakken met eindejaarsfeest

14/09/2023

25 jaar Event Company

10/11/2022

Over Ons

Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je het monumentale landhuis en vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de duiventoren en het meer. Organiseer je meeting of training op het landgoed in het groen. Vier je feest op deze prachtige plek midden in de natuur. Het gerenoveerde landhuis is eigentijds ingericht. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Inspirerend vergaderen op een landgoed

Culinair hoog niveau uit eigen keuken

Enthousiaste en gedreven medewerkers