Nieuwe trend: vergaderen in de buitenlucht

Op een mooie zonnige dag in een muffe ruimte zitten vergaderen. Daar maak je toch niemand blij mee? Één van de vergadertrends van het moment is vergaderen in de buitenlucht. Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten lenen zich hier uitstekend voor. Bij mooi weer kunt u bij Landgoed Te Werve gebruik maken van het terras met uitzicht op de vijver met fontein of het bos.

U zult niets anders dan rust en ruimte op deze plek ervaren. U zult zien dat de tsjilpende vogels en de voorbijrazende wind bevorderend werken. Uw zintuigen worden op scherp gezet, wat uw concentratievermogen verbetert. Uiteraard verzorgen wij alle benodigdheden die u gewend bent van een vergaderzaal. Mocht het onverhoopt toch minder goed weer zijn, dan hebben wij een zaal voor u gereed.

Rustmoment

Hoe fijn is om na een tijdje zittend vergaderd te hebben de benen te strekken en de vergadering wandelend voor te zetten? Uit onderzoek blijkt dat de creatieve input bij wandelen 60% hoger is. Bovendien voelt het minder als een vergadering, waardoor u meer out-of-the-box gaat denken en op andere ideeën komt. Daarnaast is het ook nog eens gezond en leuk om te wandelen en te genieten van de prachtige natuur op ons landgoed.

Brainfood = powerfood

Een gezond sapje, een energierijke salade of een goed vullend broodje: voeding is belangrijk tijdens je werkdag. Een goede voeding houdt u zowel lichamelijk als geestelijk scherp, dus ook tijdens de vergadering. Hoe ideaal is het wanneer de gezonde tussendoortjes en lunch gewoon aan de vergadertafel geserveerd worden? Ons keukenteam denkt graag met u mee over de culinaire invulling van uw vergadering.

 

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

De lunch is een feestje op zich