• UNIEKE

  LOCATIES

  IN

  HET GROEN

 • VERGADERING

  FEEST

  TRAINING

  VERJAARDAG

  BRUILOFT

 • Unieke

  Locatie

  In

  Het groen

Over Ons

Het management van Event Company (1997) wordt gevoerd door Mirco Cuppens (r) (1964) en Stephan van den Akker (l) (1967), beiden afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool Den Haag en met diverse jaren ervaring in verschillende bedrijfstakken. In 2010 is Event Company verkozen tot winnaar van de Ondernemersprijs Haaglanden. Een prestigieuze prijs voor ondernemers uit de regio Haaglanden waar we best wel trots op zijn. In totaal werken er circa 35 personeelsleden vast en 50 parttime oproepkrachten.

Event Company positioneert zich als een verzameling van bijzondere (historische) locaties die worden geëxploiteerd als luxe locaties voor vergaderingen, presentaties, recepties, gelegenheidsdiners, bruiloften en personeelsfeesten.

Met de horeca-exploitaties van Landgoed Te Werve, Te Werve Buiten in Rijswijk en Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn maakt Event Company de natuurbeleving en instandhouding van haar Rijksmonumenten mogelijk. Rust, ruimte en groen zijn volop aanwezig. In combinatie met passie voor gastvrijheid maakt dit bijeenkomsten inspirerend en succesvol. Event Company geeft dit Cultureel Erfgoed met een rijke historie een nieuw leven. De eventlocaties zijn ècht duurzaam en 100% CO2 neutraal.

Achter elk GESLAAGD event …staat een bevlogen team.

Tijdens een bijzonder event moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden jullie graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat jullie event onvergetelijke wordt, zodat jullie en de gasten voor 100% kunnen genieten van de dag. Dat is het verschil dat wij maken!

Bevlogen medewerkers werken met passie

Monumentale erfgoedlocatie met karakter

Zeer duurzaam en 100% CO2 neutraal!