•  

   

  KASTEEL

  DE

  HOOGE VUURSCHE

 •  

  LANDGOED

  TE WERVE

   

 •  

  TE WERVE

  BUITEN

Groots uitpakken met een eindejaarsfeest

Door corona was het twee jaar niet mogelijk om gezamenlijk met alle medewerkers het jaar af te sluiten en ze te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Gelukkig kan het dit jaar weer wel! Daarom hebben wij de 5 leukste einde- of nieuwjaarsfeesten voor je uitgezocht!

Roaring Twenties party
De Roaring Twenties, oftewel de roerige jaren ‘20 van de vorige eeuw, was een tijd dat het even beter leek te gaan in de wereld. Maar wat maakte de Roaring Twenties nou zo anders? Met name de mode en de kledingstijl veranderde sterk. De rokken werden langer, het haar korter en de vrouwen droegen parels en veren bij hun outfit. De mannen droegen een pak en een hoed. De muziekstijl jazz was heel populair en daar werd graag op gedanst. Deze ingrediënten zijn nu de basis voor een perfecte Roaring20s Party. Combineer dit met het spelelement voor de gelukszoekers; Black Jack en Roulette. Maak het geheel af met een Speak Easy Whisky bar en een Vintage Vinyl DJ of Velvet Radio Coverband die voor de dansbare tunes zorgen.

Disco Fever
Even terug in de tijd, terug naar de disco uit de jaren 80. Een perfect thema om het jaar mee af te sluiten. Zie je jouw collega’s (met grote pruik) al lekker dansen op ‘Saturday Night Fever’? De discolampen doen volop z’n werk en de LED dansvloer maakt het plaatje compleet! Doe je flared jeans aan en ga los op de bekende discohits uit de 80s.

Moorddiner
Een moorddiner is de perfecte combinatie van een heerlijk menu en een live ‘detective’. Samen met je collega’s ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Er is een meesterbrein nodig. Dit is het perfecte uitje voor grote, maar ook minder grote groepen.

Meer weten?
Wil jij dit jaar afsluiten met een spetterend eindejaarsfeest of juist toosten op het nieuwe jaar? Laat ons jouw wensen weten en we stellen een programma op maat voor je samen. Stuur een mail naar barendse@eventcompany.nl of bel ons 070- 41 52 185 voor meer informatie.

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

De lunch is een feesttje!