Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Unieke Event locaties in de Randstad
  • Vele hectares groen
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Uniformele settings: o.a. BBQ's en Foodtrucks
  Vraag informatie aan

Events

Event Company beschikt over 4 monumentale locaties voor events. De locaties liggen midden in de Randstad maar toch rustig in een beschermd natuurgebied of park.

Te Werve Buiten

Midden tussen de stedelijke bebouwing van Den Haag en Rijswijk ligt een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Uniek in de hectische Randstad. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een buitenlocatie gecreëerd. Te Werve Buiten. De locatie heeft een flex-tent met heaters en een zonnige terras geschikt voor events van 50-500 personen. De locatie is geschikt voor informele borrels, lunches en diners met wereldse streetfood-gerechten zoals BBQ of pizza-slices uit de houtgestookte oven.

Landgoed Te Werve bij Den Haag

In een 26 hectare beschermd natuurpark in Rijswijk ligt Landgoed Te Werve. Het landhuis beschikt over diverse ruimtes van van 6 tot 250 personen.  Het terras en het landgoed bieden tal van mogelijkheden voor buiten events. De lunch en het diner worden geserveerd op de begane grond. Bij mooi weer kunt u buiten BBQ-en.

Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn

Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt Kasteel De Hooge Vuursche op een landgoed van 19 hectare. Het Koetshuis op het landgoed  is speciaal ingericht voor de zakelijke gebruiker. Het Kasteel is geschikt voor events van 30- 400 personen. De kasteeltuin en het bos bieden vele mogelijkheden voor outdoor activiteiten en events.

Direct Contact

Heeft u een vraag of wilt u iemand van de salesafdeling spreken. Bel 070-4152185 of stel u vraag hieronder.

Stel uw vraag

Foto's Te Werve Buiten

1254

Bekijk de foto's van Te Werve Buiten

Foto's