Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Uw feest volledig verzorgd

Tijdens uw feest mag het u aan niets ontbreken. De locaties van Event Company staan bekend om hun service, liefde voor het vak en professionaliteit. Wij werken dan ook graag met partners die dat onderstrepen.

Partners met wie we graag samenwerken

Leveranciers van de onderstaande diensten komen regelmatig op één of meerdere van onze  locaties. Ze weten inmiddels hoe wij werken en hoe wij er samen voor u een geslaagde  bijeenkomst van kunnen maken.

 • Band of DJ

  Band of DJ

  Iedereen weet hoe belangrijk de band of DJ is. Voor de sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw receptie, maar ook voor het feest waar het dak eraf moet. Wij hebben inmiddels heel veel bands en DJ’s voorbij zien komen en kunnen u dus goed adviseren.

  Lees meer
 • Fotografen

  Fotografen

  Wilt u de bijeenkomst vast laten leggen op foto’s. Graag verwijzen wij u naar één van onze creatieve leveranciers.

  Lees meer
 • Entertainment

  Entertainment

  Uw feest nog meer power geven door er bijvoorbeeld een thema aan te koppelen of door bijzonder entertainment te regelen of juist ondersteuning bij alle organisatie vooraf. Wij werken graag met evenementenbureau's die er samen met ons voor u een bijzonder en onvergetelijke feest van maken.

  Lees meer
 • Videoclip

  Videoclip

  Laat een professionele videoregistratie maken van uw bijeenkomst. De videoclip wordt op locatie gemonteerd en kan aan het einde van de bijeenkomst getoond worden.

  Lees meer
 • Bloemisten

  Bloemisten

  Met bloemen zet u uw eigen stijl neer voor de bijeenkomst en stemt u alles mooi op elkaar af. Wij werken samen met De Blomster, maar staan natuurlijk ook open voor uw eigen inbreng.

  Lees meer

Locatie bekijken? Kom naar onze opendag op zondag 22 september.

1675

Trouwen of iets te vieren? Kom naar onze opendag op zondag 22 september van 11.00-16.00 uur. Liever eerder of een persoonlijke afspraak? Bel dan 070-41 52 185.

Opendag zondag 22 september

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie

Huwelijken Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve heeft al vele gasten mogen ontvangen. Lees hier...

Lees het verhaal van Bruiloften Landgoed Te Werve