• FEEST

  BORREL

  VERJAARDAG

  BBQ

 • FEEST

  BORREL

  VERJAARDAG

  BBQ

 • FEEST

  BORREL

  VERJAARDAG

  BBQ

Vier het leven, vier het samen!

Is het tijd voor feest met vrienden en familie? En heb je zin om dit te vieren zonder zorgen over hapjes, drankjes en locatie?

Bij Landgoed Te Werve begint het feest al bij de lange oprijlaan van dit prachtige landgoed van 26 hectare in Rijswijk. Het landhuis ligt in het groen en ademt rust en ruimte. Binnen of buiten borrelen? Het kan allemaal. Het terras en de Tuinzaal hebben een prachtig uitzicht over de vijver en is dé plek voor jullie toost. Geniet lekker van een 3 gangen diner of buffet in de Vijverzaal. In de zomer steken onze koks graag de houtskool BBQ op het terras aan. De schemer zet in, het landgoed is prachtig verlicht en de DJ lonkt met swingende nummers. De feestavond kan beginnen!

Wat zijn de mogelijkheden?

Landgoed Te Werve heeft meerdere ruimtes die we met elkaar kunnen verbinden. Bij mooi weer kunnen jullie natuurlijk gebruik maken van het terras met uitzicht op de prachtige vijver. Het Landhuis is geheel gerenoveerd en eigentijds ingericht. Van kraamborrel, verjaardag tot jubileum of feestavond. Vanaf 30 personen kunnen wij dit voor jullie verzorgen!

De locatie is eenvoudig te bereiken via A4, A12 en A13. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

De locatie leent goed voor:

Recepties en borrel van 50 tot 300 personen

Geserveerde diners tot 63 personen

BBQ, buffet, walking diner van 30 tot 200 personen

Feesten van 50 tot 225 personen

Achter elke fantastisch feest …staat een bevlogen team.

Tijdens deze bijzondere feestdag  moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden jullie graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat jullie feest onvergetelijke wordt, zodat jullie en de gasten voor 100% kunnen genieten van het feest. Dat is het verschil dat wij maken!

Wat heeft
Landgoed te Werve
te bieden?

Monumentale erfgoedlocatie met een eigentijdse inrichting

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken