Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Vier uw bruiloftsfeest op een locatie van Event Company

Vier uw bruiloftsfeest op een locatie van Event Company

Wij zorgen ervoor dat uw gehele dag en avond onvergetelijk worden. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Van de huwelijksceremonie en receptie tot het feest en de overnachting.

Hoe kan uw dag eruit zien?

Huwelijksceremonie, proosten, taart en receptie

Als u er voor kiest om uw bruiloft te vieren bij Event Company, dan kunt u ook de huwelijksceremonie op locatie laten plaatsvinden. Op Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn en Landgoed Te Werve in Rijswijk kunt u ook buiten trouwen. Na uw ceremonie verzorgen we voor u en uw gasten een Champagnebuffet op het terras of in één van de stijlvolle ruimtes. Daar kunt u toosten met uw gasten en de bruidstaart aansnijden. De borrel of receptie kleden we graag aan met een etagère met heerlijke hapjes en ook het personeel gaat rond met smaakmakers zoals een stick "caprese"met mozzarella en tomaat, puntzakje met een groentekroket en een groene mosterdcrème of een glaasje met seizoenssoep.

Uw diner en feest

Terwijl u dineert in één van de sfeervolle ruimtes of geniet van een informele barbecue of buffet, zorgen wij dat alles klaarstaat voor het feest. Zo kunt u zich volledig richten op uw gasten. Na het diner kan het feest losbarsten met de band of de DJ. Ook tijdens het feest gaan we rond met trendy hapjes zoals huisgemaakte kibbeling van kabeljauw en wasabimayonaise, noedels met een kipcurry en een mini hamburger met  piccalillysaus. Na het feest kunt u in Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn samen met uw daggasten overnachten. Wij hebben een prachtige bruidssuite voor u  met bubbelbad en Champagne. Een mooie afsluiter van uw prachtige dag.

Onze trouwlocaties

Wij beschikken over 3 luxe horecalocaties die allemaal een eigen bijzondere sfeer uitstralen.

  • Landgoed Te Werve. Deze locatie is in 2012 geheel gerestaureerd en opnieuw ingericht.  Het landhuis ligt in een prachtig park van 29 hectare in Rijswijk. Er wordt met passie voor u gekookt tijdens een diner. U kunt van 50 tot 250 personen uitnodigen.
  • Te Werve Buiten is een unieke buitenlocatie. Op 5 minuten van  Den Haag in Rijswijk ligt een stukje verborgen groen, een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Met een beetje mazzel zit het ooievaarspaar ook op hun nest. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is de luxe flex-tent geopend van mei tot en met september en ideaal voor een bruiloft in festivalsfeer midden in de natuur.

  • Kasteel De Hooge Vuursche. Een sprookjesachtige locatie gelegen tussen de bossen van Hilversum en Baarn. Het gerenoveerde kasteel is ideaal voor uw bruiloft van 50 tot 450 personen.

Aantrekkelijke all-in arrangementen

1448

Op sommige bieden wij aantrekkelijke all-in arrangementen aan of bieden wij een korting.

All in arrangementen

Trouwplannen of iets te vieren? Bel voor een locatiebezichtiging

Trouwen? Of iets te vieren. Wij laten je graag de locatie zien. Bel 070-41 52 185 voor een persoonlijke afspraak.

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie