Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Complete bruiloft al vanaf € 4.895,- All in.
  • Kasteel en landhuizen zijn eigentijds ingericht
  • Enthousiaste gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Download hier de brochure

Achter elk spetterend feest...staat een bevlogen team.

Achter elk spetterend feest...staat een bevlogen team.

Tijdens één van de mooiste dagen van uw leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden u graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat uw feest onvergetelijke wordt, zodat u en uw gasten voor 100% kunnen genieten van het feest. Dat is het verschil dat wij maken.

Locaties Event Company

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw bruiloft? Event Company beschikt over monumentale locaties voor een stijlvol huwelijksfeest. De prachtige landhuizen en het kasteel zijn rustig gelegen in een beschermd natuurgebied of park midden in de Randstad. Op iedere locatie hebben we een eigen chef-kok die samen met zijn team met veel passie voor het vak de culinaire invulling van uw bruiloft verzorgt.

Landgoed Te Werve

In een 26 hectare beschermd natuurpark in Rijswijk ligt Landgoed Te Werve. De locatie is in 2012 geheel gerestaureerd en opnieuw ingericht. De Tuinzaal heeft toegang tot het terras en uitzicht op de duiventoren en is perfect voor een receptie en feest. De Schouwzaal en Vijverzaal met imposante kroonluchters zijn stijlvolle ruimtes voor een chic diner of een feestelijke avond.

Te Werve Buiten

Op 5 minuten van  Den Haag in Rijswijk ligt een stukje verborgen groen, een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Met een beetje mazzel zit het ooievaarspaar ook op hun nest. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een buitenlocatie gecreëerd: Te Werve Buiten. Een unieke laid-back-plek voor een bruiloft in festivalsfeer midden in de natuur.

Kasteel De Hooge Vuursche

Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt Kasteel De Hooge Vuursche op een landgoed van 19 hectare. De uitstraling van het kasteel is uniek, eigentijds en sfeervol. Na het feest kunt u samen met uw gasten overnachten. Wij hebben voor het kersverse bruidspaar een prachtige bruidssuite met bubbelbad en Champagne.

Huwelijksceremonie

Op alle locaties verzorgen we de huwelijksceremonie. U kunt de ceremonie op onze locatie laten verzorgen indien u ook de rest van uw feest bij ons viert. Op Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn en Landgoed Te Werve in Rijswijk kunt u ook op zondag trouwen.

Huwelijksceremonie op locatie

Als u uw huwelijksfeest op één van onze locaties viert, dan is het mogelijk om de huwelijksceremonie op de betreffende locatie te laten verzorgen door de gemeente.

Huwelijksceremonie Landgoed Te Werve, Rijswijk


Huwelijksceremonie Kasteel De Hooge Vuursche, Baarn

Aantrekkelijke all-in arrangementen

1448

Op sommige bieden wij aantrekkelijke all-in arrangementen aan of bieden wij een korting.

All in arrangementen

Trouwplannen of iets te vieren? Bel voor een locatiebezichtiging

Trouwen? Of iets te vieren. Wij laten je graag de locatie zien. Bel 070-41 52 185 voor een persoonlijke afspraak.

Reviews

1477

Lees wat onze klanten van ons vinden.

Lees meer over Reviews

Bekijk de foto's en films

61

Wij hebben om u alvast sfeer te laten proeven foto's en films op de site gezet van huwelijken op onze locaties

Foto's en Films