• Historie

  Kasteel

  Restauraties

 • Historie

  Landgoederen

  Restauraties

 • Historie

  1260- Heden

  Restauraties

EVENT COMPANY

Met de horeca-exploitaties van Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten in Rijswijk en Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn maakt Event Company de natuurbeleving en instandhouding van haar Rijksmonumenten mogelijk. Rust, ruimte en groen zijn volop aanwezig. In combinatie met passie voor gastvrijheid maakt dit bijeenkomsten inspirerend en succesvol. Event Company geeft dit Cultureel Erfgoed met een rijke historie een nieuw leven. De eventlocaties zijn ècht duurzaam en 100% CO2 neutraal.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een attitude. Het speelde altijd al een centrale rol in onze bedrijfsvoering. Het gaat om de fundamentele vraag hoe je met je mensen en je omgeving omgaat. Het zit in je om dat op een duurzame manier te doen of niet. Naast de gebruikelijke besparingsmogelijkheden (energie, water, afval etc.), besteden wij eveneens veel zorg aan duurzaam beheer van onze landgoederen.

Monumentaal Erfgoed

Historische landhuizen en kastelen, zoals die van Event Company, met een geschiedenis die soms teruggaat tot in de middeleeuwen, vormen als geen ander een tastbaar symbool van duurzaamheid. Waar een gemiddeld kantoorpand na enkele decennia vaak alweer gesloopt wordt om plaats te maken voor een nieuw pand, zijn onze monumentale panden bij uitstek duurzaam door de levensduur ervan. En dat weegt ruimschoots op tegen de beperkingen die dit soort panden soms met zich meebrengen ten aanzien van energie besparingsmogelijkheden. Doelstelling hierbij is een duurzame instandhouding  met behoud van historie en een focus op de toekomst.

LEVERANCIERS

Ook onze leveranciers kiezen wij uit op duurzaamheid. Daarin kiezen we bewust voor toeleveranciers uit de regio, waarbij hun visie aansluit op onze doelstellingen. We werken vooral met biologische ingrediënten en houden rekening met de seizoenen. Eerlijk en heerlijk! U proeft het verschil. Zo serveren wij uitsluitend duurzame vis en houden rekening met het dierenwelzijn. Het mes snijdt aan 2 kanten: Het dier heeft een beter leven gehad en u proeft de natuur! Want u proeft echt een heel groot verschil tussen een biologische scharrelkip of een zogenaamde “plofkip” die na 8 weken in een te krappe kooi met kunstlicht wordt geslacht. Uiteraard kost dat allemaal iets meer, maar dan weet u wel zeker dat u verantwoorde en gezonde voeding hebt, met de smaak zoals het bedoeld was.

Monumentale erfgoedlocatie met karakter

Zeer duurzaam en 100% CO2 neutraal!

Bevlogen medewerkers werken met passie