• FEEST

  BORREL

  VERJAARDAG

  BBQ

 • FEEST

  BORREL

  VERJAARDAG

  BBQ

 • FEEST

  BORREL

  VERJAARDAG

  BBQ

Hoe werken wij?

Bij een feestelijke dag moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Een goede voorbereiding is daarbij essentieel. Dat geldt uiteraard ook voor ons. Wij regelen graag alles tot in de puntjes voor jullie. Hoe we te werk gaan kan je hieronder lezen.

Rondleiding, optie en offerteafspraak

Als jullie nieuwsgierig zijn naar de locatie en de mogelijkheden, maken we graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek en rondleiding. Hierna kunnen we een optie plaatsen en maken we een vervolgafspraak voor het samenstellen van een offerte. Deze vrijblijvende offerte en de optie blijven twee weken geldig.

DETAILBESPREKING

Enkele weken voor jullie feest maken we nogmaals een afspraak om alle details door te nemen. Het aantal gasten kunt u tot twee weken voor aanvang aan ons doorgeven. Dit aantal is bepalend voor de uiteindelijke factuur.

 

ANNULERINGSREGELING

Natuurlijk gaat u ervan uit dat de voorbereidingen voor jullie feest vlekkeloos verlopen. Maar stel dat er met één van uw belangrijke gasten onverhoopt iets gebeurt waardoor de feestelijke dag niet door kan gaan of uitgesteld moet worden. Een vervelende situatie, maar het wordt nog vervelender als u ook nog eens voor alle kosten moet opdraaien. Met de annuleringsregeling van de Event Company kunt u dit financiële risico afdekken. Al onze kosten die het gevolg zijn van uitstel of annulering worden in dit geval vergoed. Vraag tijdens uw offerte gesprek naar de mogelijkheden.

Achter elke fantastisch feest …staat een bevlogen team.

Tijdens deze bijzondere feestdag  moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden jullie graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat jullie feest onvergetelijke wordt, zodat jullie en de gasten voor 100% kunnen genieten van het feest. Dat is het verschil dat wij maken!

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Monumentale erfgoedlocatie, eigentijds ingericht

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken