• Vergaderen

  Focus

  Brainstorm

  Overleg

  Lunch & Diner

 • Vergaderen

  Focus

  Brainstorm

  Overleg

  Lunch & Diner

 • Vergaderen

  Focus

  Brainstorm

  Overleg

  Lunch & Diner

Tip 1:

Zorg ervoor dat je teambuildingsactiviteit een duidelijk doel heeft. Plan dus niet heel de dag vol met presentaties, maar zorg voor variatie. Zorg voor een goede lunch en sluit af met een teambuildingactiviteit. Houd het energielevel van de medewerkers hoog door ze bij alles actief te betrekken.

Tip 2:

Kies een inspirerende plek. Teambuilding moet juist zorgen voor die enorme energieboost en dit lukt alleen wanneer u deze dag organiseert in een omgeving die niet al te veel op het kantoor lijkt. Kies dus voor een originele plek voor de teambuilding sessie.

Tip 3:

U kent vast wel het liedje van Herman van Veen: ‘We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.’ Dat is dus precies níet het gevoel dat medewerkers moeten krijgen, gedurende een teambuildingactiviteit. Zorg ervoor dat medewerkers genoeg rust krijgen en wees niet té enthousiast met het tijdsschema. De dag helemaal volplannen met activiteiten werkt juist averechts.

Tip 4:

Het moet natuurlijk Coronaproof. We hebben een prachtige plek op ons landgoed om dit te organiseren. Bekijk hieronder de film en de mogelijkheden van onze partner Team4teams.

Zeer duurzaam en 100% CO2 neutraal!

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken