Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

De Lindenhof

De Lindenhof heeft een rijke geschiedenis  en ligt op 10 minuten van Den Haag en Rotterdam. Het monumentale pand bevindt zich aan de vijver van het Agneta Park in Delft. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de vijver met fontein.

 • Historie

  Historie

  De Lindenhof ligt midden in het rustieke, Delftse wijkje dat rond 1880 gebouwd werd voor het personeel van de nabij gelegen Gist- en Spiritusfabrieken. Het monumentale pand diende als cultureel centrum en is gelegen in het Agneta park dat ontworpen is door de bekende architect Zocher (o.a. het Vondelpark in Amsterdam). De Lindenhof dankt zijn plaats op de rijksmonumentenlijst ook aan het interieur; aan de authentieke Toneelzaal en de prachtige muurschilderingen.

  Lees meer
 • In de omgeving van De Lindenhof

  In de omgeving van De Lindenhof

  Laat u inspireren door de natuur en rust op een historische locatie. Ondanks de ‘landelijke’ omgeving ligt De Lindenhof centraal in de Randstad, tussen Den Haag en Rotterdam. De locatie beschikt over een groot terras aan het water met imposante fontein. Er is voldoende ruimte dus om tussendoor een frisse neus te halen. In de omgeving van De Lindenhof zijn een aantal goede hotels om te overnachten.

  Lees meer
 • Parkeren

  Parkeren

  De Lindenhof beschikt over 24 parkeerplaatsen op eigen terrein. Bij aanvang van de bijeenkomst begeleidt een medewerker van De Lindenhof de gasten naar de parkeerplaats zodat we de ruimte op eigen terrein optimaal benutten.

  Lees meer
 • Mindervaliden

  Mindervaliden

  De Lindenhof is toegankelijk voor minder validen. Alleen de Torenkamer bevindt zich op de eerste etage en is uitsluitend te bereiken met de trap. Alle overige ruimtes en de toiletten bevinden zich op de begane grond en zijn goed te bereiken.

  Lees meer
 • Plattegronden

  Plattegronden

  De ruimtes van  De Lindenhof zijn op schaal in kaart gebracht. Hieronder vindt u een korte uitleg. Zo krijgt u een idee van wat er zich achter de gevel van De Lindenhof bevindt. U kunt de plattegrond rechts downloaden.

  Lees meer
 • Vluchtroutes

  Vluchtroutes

  De vluchtroutes vanuit de diverse ruimtes zijn in kaart gebracht.

  Lees meer
 • Technische faciliteiten

  Technische faciliteiten

  In De Lindenhof zijn voldoende stroomvoorzieningen aanwezig. Graag geven wij u een toelichting over wat u op locatie kunt verwachten.

  Lees meer

Huwelijken Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve heeft al vele gasten mogen ontvangen. Lees hier...

Lees het verhaal van Bruiloften Landgoed Te Werve

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug

Kom langs en bekijk Kasteel De Hooge Vuursche

Neem voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact op, 035-5412541. Wij geven u graag een rondleiding in de locatie en bespreken de mogelijkheden met u.

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie

Twitter