Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Teambuilding

Teambuilding geschikt als middel om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen of gewoon om iets leuks te doen met elkaar? Bent u op zoek naar een ontspannende toevoeging aan uw vergaderarrangement ? Om de team coaching te begeleiden verwijzen wij u graag naar één van onze leveranciers.

 • Team4teams

  Team4teams

  Zij gaan aan de slag met kernwaarden zoals inzet, communicatie, saamhorigheid, wederzijds respect maar vooral fun! Van handboogschieten tot mountainbiken en van katapult bouwen tot een outdoor golf challenge. De activiteiten voor of na uw bijeenkomst kunnen ingepland worden vanaf 45 minuten tot 3 uur.

  Team4teams

 • Outing Holland

  Outing Holland

  Outing Holland is een trainings- en adviesbureau dat sinds haar oprichting in 1991 naam heeft gemaakt met haar ervaringsgerichte visie op en aanpak van leer- en ontwikkelprogramma’s.
  Zij zijn een vaste bezoeker op de locaties van Event Company.  " Met onze ervaringsgerichte aanpak en dito werkvormen voelen we ons in en om de locaties van Event Company bijzonder op ons gemak. Niet alleen de buitenomgeving is prettig ook de faciliteiten binnen beantwoorden aan onze verwachtingen".

  Outing Holland

 • iQ Events

  iQ Events

  iQ Events is één van de meest toonaangevende organisatiebureaus van Nederland op het gebied van unieke, niet alledaagse creatieve, sportieve & feestelijke bedrijfsevenementen.
  Geen iQ Evenement is hetzelfde. Creativiteit en conceptueel denken is dan ook de basis van hun succes. Het jarenlange ervaren en betrokken organisatieteam zorgt altijd voor onvergetelijke ervaringen op locatie.

  iQ Events

Mogelijkheden Team4teams

Hieronder kunt u de mogelijkheden van Team4teams bekijken.