Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Vergaderen in de buitenlucht
  • Volledig geregeld door enthousiast team
  • Dichtbij snelweg en gratis parkeren
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Download hier de brochure

Vergaderen in de buitenlucht

Vergaderen in de buitenlucht

Uniek vergaderen in de buitenlucht

Na alle zoom- en teams-vergaderingen mogen we elkaar eindelijk weer in het echt ontmoeten. Natuurlijk moet dat wel veilig. Dat kan bij ons in de locaties met goede ventilatie en op 1,5 meter maar natuurlijk ook buiten!! Buiten vergaderen op een landgoed geeft veel inspiratie. Op Kasteel de Hooge Vuursche, Landgoed Te Werve of Te Werve Buiten bieden wij de mogelijkheid om buiten te vergaderen. Zo blijven alle deelnemers fris én gefocust!

Nieuwe trend: vergaderen in de buitenlucht
Op een mooie zonnige dag in een muffe ruimte zitten vergaderen. Daar maak je toch niemand blij mee? Één van de vergadertrends van het moment is vergaderen in de buitenlucht. Kasteel de Hooge Vuursche en Te Werve Buiten lenen zich hier uitstekend voor. Bij mooi weer kunt u bij Kasteel de Hooge Vuursche gebruik maken van het terras met uitzicht op de vijver met fontein of het bos. En bij Te Werve Buiten kunt u plaatsnemen aan een tafel bij de monumentale duiventoren of heerlijk op het terras. U zult niets anders dan rust en ruimte op deze beide plekken ervaren. U zult zien dat de tsjilpende vogels en de voorbijrazende wind bevorderend werken. Uw zintuigen worden op scherp gezet, wat uw concentratievermogen verbetert. Uiteraard verzorgen wij alle benodigdheden die u gewend bent van een vergaderzaal.

Rustmoment
Hoe fijn is om na een tijdje zittend vergaderd te hebben de benen te strekken en de vergadering wandelend voor te zetten? Uit onderzoek blijkt dat de creatieve input bij wandelen 60% hoger is. Bovendien voelt het minder als een vergadering, waardoor u meer out-of-the-box gaat denken en op andere ideeën komt. Daarnaast is het ook nog eens gezond en leuk om te wandelen en te genieten van de prachtige natuur op ons landgoed.

Brainfood = powerfood
Een gezond sapje, een energierijke salade of een goed vullend broodje: voeding is belangrijk tijdens je werkdag. Een goede voeding houdt u zowel lichamelijk als geestelijk scherp, dus ook tijdens de vergadering. Hoe ideaal is het wanneer de gezonde tussendoortjes en lunch gewoon aan de vergadertafel geserveerd worden? Ons keukenteam denkt graag met u mee over de culinaire invulling van uw vergadering.

Heeft u interesse in een vergadering in de buitenlucht? Wij denken graag met u mee. Bel  ons gerust voor beschikbaarheid en het bespreken van de mogelijkheden (070-4152185) of mail naar Jasper Barendse. Wij weten zeker dat wij u enthousiast kunnen maken voor onze unieke vergaderlocaties midden in het groen

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam

Team4teams

Hieronder kunt u de mogelijkheden van team4teams op onze locaties Landgoed Te Werve en Kasteel De Hooge Vuursche downloaden.