Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Trouwmogelijkheden in De Lindenhof

Trouwmogelijkheden in De Lindenhof

De Lindenhof is de ideale locatie voor uw feest, diner of huwelijk en heeft alles in huis om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Geniet van de eigentijdse en luxueuze locatie in het Agnetapark tussen Den Haag en Rotterdam. Om een idee te geven, ziet u hieronder enkele mogelijkheden.

 • Prachtige huwelijksceremonie

  Prachtige huwelijksceremonie

  De mooiste dag van uw leven moet natuurlijk onvergetelijk zijn. Tevens mag een mooie trouwlocatie niet aan ontbreken. Daarnaast kan in De Lindenhof ook uw huwelijksvoltrekking plaatsvinden.

  Lees meer
 • Top Trouw Deal, incl. Feestavond € 6.295,-

  Top Trouw Deal, incl. Feestavond € 6.295,-

  Wilt u een complete bruiloft incl. feestavond maar heeft u een beperkt budget? Wij hebben daarvoor een speciaal huwelijksarrangement samengesteld met feestavond: “Top Trouw Deal'': Een complete bruiloft vanaf €  6.295,- (All in). Dit arrangement is geldig op laag- en middenseizoensdagen. Kijk op onze seizoenskalender voor de dagen waarop wij dit arrangement kunnen aanbieden.

  Lees meer
 • Top Trouw Deal XL € 9.395,0

  Top Trouw Deal XL € 9.395,0

  Wilt u een verzorgde bruiloft met 50 daggasten en een feestavond tot 01.00 uur met 150 gasten. Wij hebben daarvoor een speciaal huwelijksarrangement samengesteld met feestavond: “Top Trouw Deal XL'': Een complete bruiloft vanaf €9.295,- (All in). Dit arrangement is geldig op laag- en middenseizoensdagen. Kijk op onze seizoenskalender voor de dagen waarop wij dit arrangement kunnen aanbieden.

  Lees meer
 • Samen de bruidstaart aansnijden

  Samen de bruidstaart aansnijden

  Na de ceremonie nodigen we u uit om samen het eerste stukje van de bruidstaart aan te snijden. Wij serveren vervolgens uw gasten een stukje taart en een feestelijk glas Champagne. Samen toost u op een prachtig huwelijk.

  Lees meer
 • Receptie en borrel

  Receptie en borrel

  Voor recepties vanaf 50 personen hebben we op onze locatie een aantal smaakvolle receptiearrangementen samengesteld.

  Lees meer
 • Engelse High Tea

  Engelse High Tea

  Geheel volgens Engelse traditie serveren de chef-kok en zijn team een Engelse High Tea. U en uw gezelschap genieten van mooie etagères met hartige en zoete hapjes en natuurlijk een heerlijke pot thee.

  Lees meer
 • Onze keuken

  Onze keuken

  De Lindenhof beschikt over een eigen keukenteam. Onze chef-kok en zijn koks bereiden alle hapjes, lunches en diners op locatie zodat u altijd bent gegarandeerd van een hoge kwaliteit en van flexibiliteit.

  Lees meer
 • Spectaculaire feestavond

  Spectaculaire feestavond

  Bij De Lindenhof kunt u allerlei spectaculaire feesten organiseren. Laat het entertainment plaatsnemen op het grote podium en dans met uw gasten op de muziek van een goede band of DJ.

  Lees meer

Aantrekkelijke all-in arrangementen

1448

Op sommige bieden wij aantrekkelijke all-in arrangementen aan of bieden wij een korting.

All in arrangementen

Seizoenskalender De Lindenhof

Hieronder kunt u de seizoenskalender De Lindenhof downloaden.

Locatie bekijken? Kom naar de opendag op zondag 12 juli.

1675

Ga je trouwen of wil je een feest geven. Kom zondag 12 juli naar onze opendag. Wil je liever een persoonlijke afspraak bel dan: 070- 41 52 185

Informatie opendag op 12 juli

Annuleringsverzekering

Als uw bruiloft bij ons wordt gevierd, kunt u een verzekering bij Event Company afsluiten indien u moet annuleren i.v.m. ziekte, overlijden of ongeval. Vraag onze salesafdeling naar de mogelijkehden: 070-41 52 185.