Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Hulp nodig bij het plannen van uw bruiloft?

Hulp nodig bij het plannen van uw bruiloft?

Inmiddels heeft Event Company al flink wat ervaring opgedaan met bruiloften en alles wat daarbij komt kijken. Voor advies over taartleveranciers, bands of bloemisten kunt u bij ons terecht.

Met wie wij graag samenwerken

Eén van de mooiste dagen uit uw leven moet natuurlijk perfect verlopen. Als u niets aan het toeval wilt overlaten kunt u kennismaken met leveranciers waar wij graag mee samenwerken en een goede relatie mee hebben opgebouwd. Ze zijn vertrouwd met onze locaties, weten hoe wij werken en hoe we er met elkaar een geslaagd  feest van kunnen maken.

U kunt per locatie bekijken wat de regionale leveranciers zijn waar wij graag mee samenwerken. Daarnaast zijn er ook leveranciers die landelijk werken.

Weddingplanners

Geen stress of zorgen, maar ontspannen van uw dag genieten. Een weddingplanner regelt het voor u, precies zoals u het wilt hebben. Wij werken graag samen met een aantal weddingplanners.

De perfecte bruidstaart

Een bruidstaart moet erg lekker zijn, maar ook bij u passen. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt, van lekker creatief en persoonlijk tot te mooi om aan te snijden. In iedere regio weten wij wel een paar hele goede taartleveranciers. U mag zelf bepalen waar u de bruidstaart laat maken. Het bedrijf moet wel voldoen aan de hygiënecode HACCP.

De band of DJ maakt het verschil

Iedereen weet hoe belangrijk de band is. Voor de sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw receptie, maar ook voor het feest waar het dak eraf moet. Wij hebben heel veel bands en DJ’s voorbij zien komen en kunnen dus goed inschatten welke band bij u zou kunnen passen.

Bloemen

Met bloemen kunt u bovendien uw eigen stijl neerzetten voor het feest en alles mooi op elkaar laten afstemmen. Wij werken graag met onze eigen bloemisten in de regio Haaglanden en in Baarn. Wij laten u graag kennismaken.

En meer...

Dit is lang nog niet alles. We hebben nog veel meer ideeën om voor u een perfecte bruiloft te verzorgen. Denk aan kinderentertainment, goede fotografen, een videoclip van uw huwelijk. Bij elke locatie treft u een compleet overzicht aan onder het menu aanbevolen partners.

Aanbevolen partners Kasteel De Hooge Vuursche

Aanbevolen partners De Lindenhof

Aanbevolen partners Landgoed Te Werve

Trouwplannen of iets te vieren? Bel voor een locatiebezichtiging

Trouwen? Of iets te vieren. Wij laten je graag de locatie zien. Bel 070-41 52 185 voor een persoonlijke afspraak.

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug