Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Event Company als werkgever

Momenteel werken ruim 40 collega's in vaste dienst samen met een groep van circa 50 oproepkrachten verspreid over de 3 locaties. De informele werksfeer met platte, open en directe communicatiestructuur is voor onze medewerkers erg belangrijk.

 • Enas Michael

  Enas Michael

  Medewerkster schoonmaak Landgoed Te Werve

  Mijn naam is ben Enas Michael en ik werk bij Landgoed Te Werve in Rijswijk. Ik werk als hoofd schoonmaak. Buiten mijn werkzaamheden op de afdeling schooonmaak help ik regelmatig mijn collega's van de andere afdelingen. Ik spring bijvoorbeeld bij in de keuken, wat ik ook heel leuk vind om te doen. In september 2012 was ik tien jaar in dienst wat aangeeft dat ik het erg naar mijn zin heb en ik wil nog lang doorgaan met mijn leuke collega`s en deze goede werkgever.

 • Paul Helder

  Paul Helder

  General manager Kasteel De Hooge Vuursche

  Mijn naam is Paul Helder. Ik werk sinds eind 2006 voor Event Company. De eerste drie jaren heb ik voor Landgoed Te Werve gewerkt in Rijswijk. Hier heb ik de fijne, open en vooral de professionele werksfeer kunnen ervaren die binnen Event Company heerst. Vanaf februari 2010 ben ik General Manager van Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Wat het voor mij bijzonder maakt om deze fantastische locatie te mogen aansturen is dat ik samen met een goed team mag werken. Een team dat vakbekwaam is, veel plezier in het werk heeft en kwaliteit en service nastreeft. Allemaal geweldige mensen die er samen voor zorgen dat onze gasten van begin tot eind een warm welkom hebben.

 • Hari Balami

  Hari Balami

  Medewerker afwas/algemene dienst Landgoed Te Werve

  Ik ben sinds 1999 in dienst en ik heb het nog steeds naar mijn zin op Landgoed Te Werve. Ik heb hier de afgelopen jaren veel geleerd. De collega’s zijn aardig. Ik voel me hier erg thuis en dat vind ik heel prettig.

 • Sandra Put

  Sandra Put

  Assistente PZ/financiële administratie Event Company

  Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Event Company als administratieve ondersteuning op de afdelingen PZ en F&A. Mijn functie laat het zogeheten “flex-werk” toe. Zo werk ik met heel veel plezier 2 dagen op onze locatie in Rijswijk en behoud hierdoor binding met het bedrijf en mijn (leuke!) collega’s. Ook werk ik 1 dag thuis waardoor ik reistijd en files vermijd; voor mij betreft een perfecte combinatie!

Solliciteren

482

Interesse in een baan bij Event Company. Je kunt direct (open) solliciteren.

Direct Solliciteren

Studenten oproepkrachten voor vaste studentenpool

482

Wil jij tijdens je studie deel uitmaken van ons enthousiaste team medewerkers? Schrijf je dan in bij onze vaste studentenpool oproepkrachten, die wij oproepen bij (grote) feesten, bijeenkomsten en partijen.

Direct solliciteren voor de studentenpool