Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Achter elk succesvol evenement...staat een bevlogen team

Achter elk succesvol evenement...staat een bevlogen team

Of het nu gaat om een vergadering, bruiloft of een feest met alles erop en eraan, onze gasten verwachten dat alles perfect geregeld is. Wij bieden onze klanten graag die zekerheid. Want onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat elk evenement onvergetelijk wordt, zodat de gasten voor 100% kunnen genieten van het evenement. Dat is het verschil dat wij maken.

Cultuur binnen Event Company

Er heerst een open, eerlijke en informele cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Onze werknemers voeren hun baan met passie en bevlogenheid uit, willen hard  werken, maar willen ook veel plezier hebben met elkaar. Het zijn vooral jonge dynamische mensen die met respect voor elkaar samenwerken.

Een belangrijk kenmerk in de managementstijl is om de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te delegeren en mensen daar ook op aan te spreken. Daarnaast is situationeel leiderschap een belangrijke pijler in de stijl van leidinggeven. 

Ontwikkeling
Goede medewerkers blijven graag bij ons werken. Wij stellen dan ook samen met onze medewerkers een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Event Company draagt bij in jouw studiekosten en vergoedt ze in sommige gevallen zelfs volledig, zodat je de mogelijkheid hebt verder te groeien op je huidige locatie of een andere locatie binnen Event Company.

Arbeidsvoorwaarden
Event Company volgt de horeca CAO maar kent een loongebouw* waarbij de salarissen hoger liggen dan de geldende CAO lonen.

Informatie
Via jouw persoonlijke omgeving  (met eigen inlogcode) op ons personeelsinformatiesysteem word je op de hoogte gehouden van alle wetenswaardigheden binnen Event Company en jouw persoonlijke situatie.

Bedrijfskleding
Wij verzorgen (gedeeltelijk) bedrijfskleding voor onze medewerkers in de afwas, bediening, keuken en schoonmaak. De bedrijfskleding wordt in bruikleen gegeven waarbij Event Company zorg draagt voor reiniging van de bedrijfskleding.

*Een loongebouw is de manier waarop je als bedrijf je salarisopbouw hebt geregeld (aantal dienstjaren, ervaring, leeftijd etc.).

Neem contact op

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Stephan van den Akker. Telefoonnummer: 070 – 4152185, of stuur een mailbericht naar: akker@eventcompany.nl.

Solliciteer direct via de onderstaande button:

Solliciteer direct

Studenten oproepkrachten voor vaste studentenpool

482

Wil jij tijdens je studie deel uitmaken van ons enthousiaste team medewerkers? Schrijf je dan in bij onze vaste studentenpool oproepkrachten, die wij oproepen bij (grote) feesten, bijeenkomsten en partijen.

Direct solliciteren voor de studentenpool

Solliciteren

482

Interesse in een baan bij Event Company. Je kunt direct (open) solliciteren.

Direct Solliciteren