Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Te Werve Buiten geopend tijdens Strandwalfestival 9 en 10 september

Te Werve Buiten geopend tijdens Strandwalfestival 9 en 10 september

01 september 2016,

Kom gezellig langs tijdens Strandwalfestival voor een drankje en heerlijke BBQ-Bites.

Pop-up buitenlocatie op Landgoed Te Werve geopend tijdens Strandwalfestival
 
In het weekend van 9, 10 en 11 september is Rijswijk weer het toneel voor het inmiddels traditionele Strandwalfestival. Op vrijdag en zaterdag  is er dit jaar ook iets nieuws voor mensen die van lekker eten en drinken houden in een ongedwongen sfeer midden in de natuur.
Je kunt het bijvoorbeeld combineren met een optreden van Jennie Lena (vrijdag) en Trijntje Oosterhuis (zaterdag)  in het naastgelegen Rijswijkse Bos of je neemt nog een lekker glas wijn, een clubbottle biertje of een Gin-tonic en laat de avond voorbij gaan. Leuk met vrienden.
BBQ Job van Slagerij Vrijenhoek (www.bbqjob.com)  serveert deze dagen culinair streetfood. Lekkere stoere gerechten van de BBQ zoals bijvoorbeeld een pitabroodje pulled pork van het Durocvarken.

Nieuwe locatie

Tot nu toe was het landgoed vooral het toneel van besloten feesten en bijeenkomsten. Maar vanaf 2016 zal het ook een plek zijn voor publieksgerichte events. Aan het grote meer van Landgoed Te Werve (voorbij ”de Naald”) is een unieke buitenlocatie gecreëerd: Te Werve Buiten. Een laid-back plek midden in de natuur aan het water. Twee verbouwde zeecontainers vormen het hart van een industrieel ingerichte plek waar tal van events zullen gaan plaatsvinden. Denk aan een culinaire BBQ workshop, asperges-on-tour of een Boschendal-picknick waarbij iedereen kan aanschuiven voor een heerlijke dag of avond aan het water (Reserveren is wel vereist). Kijk op onze website voor data en programma: www.tewerve-buiten.nl

It is boring at the beach …


Te Werve Buiten is deels overdekt met een wandloze flextent die gasten droog en warm houdt, maar nog steeds zorgt voor een open verbinding met het landschap. Bij mooi weer is er een zonnig terras aan het water. Te Werve Buiten is daarmee een heerlijk alternatief voor het strand. Te Werve Buiten is natuurlijk ook te boeken voor een bruiloft, (bedrijfs)borrel en BBQ.

Te Werve Buiten: Van Vredenburchweg 101, 2283 TC Rijswijk. 070-41 52 185

Openingstijden Te Werve Buiten tijdens het Strandwalfestival:
Vrijdag  9  en zaterdag 10 september: 17.00 – 23.00 uur.

Naar nieuwsoverzicht

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie

laatste nieuwsbrief

Hieronder kunt u de laatste nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief