Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Nieuwe Locatie: Te Werve Buiten

Nieuwe Locatie: Te Werve Buiten

20 oktober 2020,

Event Company opent haar nieuwe locatie: Te Werve Buiten


Pop-up buitenlocatie op landgoed Te Werve

In Randstad gelegen historisch landgoed organiseert publieke events

Midden in de hectische Randstad ligt landgoed Te Werve. Maar liefst 26 hectare natuurschoon, verscholen tussen de stedelijke bebouwing van Rijswijk en Den Haag. Tot nu toe was het landgoed, onderdeel van Event Company, vooral het toneel van besloten feesten en bijeenkomsten. Maar vanaf dinsdag 28 juni zal het ook een plek zijn voor publieksgerichte events. Op het landgoed is aan de rand van de boomgaard een pop-up locatie verrezen met de naam Te Werve Buiten. Twee verbouwde zeecontainers vormen het hart van een industrieel ingerichte plek waar tal van events zullen gaan plaatsvinden. Denk aan een high end barbecue, picknicks en andere food gerelateerde events waar iedereen kan aanschuiven voor een heerlijke dag of avond aan het water. Te Werve Buiten is  geopend tijdens speciale events die voor iedereen toegankelijk zijn maar waarvoor reserveren vereist is. Te Werve Buiten is natuurlijk ook exclusief af te huren voor zakelijke of particuliere events.

Laid back pop-up locatie
Wie het oeroude bruggetje van Landgoed Te Werve over rijdt, komt terecht in een andere wereld. Het prachtige landgoed stamt nog uit de middeleeuwen en bestaat uit 26 hectare natuurschoon, vol wild en zeldzame planten en bloemen. In het landhuis vinden tal van (bruiloft)feesten en zakelijke bijeenkomsten plaats. Maar nu is er meer mogelijk op het landgoed. Tegen de fruitmuur van de boomgaard, aan het water, is Te Werve Buiten gerealiseerd.


Een laid back pop-up locatie aan een meer die is ingericht voor informele borrels waar wereldse streetfoodgerechten geserveerd worden. Op stoer meubilair geniet je van high end barbecues, Mexicaanse wraps, Thaise noodles, pizza uit een hout gestookte oven, culiburgers en exclusieve broodjes die je eet tijdens een relaxte borrel aan het water. Te Werve Buiten is deels overdekt met een wandloze flextent die gasten droog houdt, maar nog steeds zorgt dat er een open verbinding is met het landschap. Bij mooi weer is er een zonnig terras aan het water. Te Werve Buiten is daarmee een heerlijk alternatief voor het strand.

Zomer en winter
Landgoed Te Werve is onderdeel van Event Company. Monumentale landhuizen en kastelen zijn het terrein van de organisatie, die de panden eigentijds gerenoveerd heeft voor horeca exploitatie, met handhaving van het authentieke karakter. Momenteel exploiteert Event Company drie locaties: De Lindenhof in Delft, Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn en Landgoed Te Werve in Rijswijk. Event Company valt onder het management van Mirco Cuppens en Stephan van den Akker. Mirco Cuppens over Te Werve Buiten: “we gebruikten slechts zo’n klein gedeelte van het 26 hectare landgoed dat we een pop-up tent op het terrein hebben gezet die we ook voor publieke evenementen gaan inzetten. Aanvankelijk vooral bedoeld voor zomerse activiteiten, maar het project heeft ons zo geïnspireerd dat we er mogelijk ook winterse evenementen willen laten plaatsvinden.”

Wel even reserveren graag
Te Werve Buiten is alleen geopend tijdens speciale evenementen die worden aangekondigd op de Facebookpagina en de website www.tewerve-buiten.nl. Reserveren is een must zodat Event Company food en personeel perfect kan afstemmen op het aantal gasten en zo de hoogstaande service kan bieden die tenslotte bij een landgoed past, maar dan op een fijne buitenlocatie met een relaxte sfeer. Kinderen zijn ook van harte welkom op het landgoed, zij kunnen zich uitleven tussen de bomen en aan het water. Op Landgoed Te Werve is een gratis parkeerterrein aanwezig. 

 

 

Naar nieuwsoverzicht

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie

laatste nieuwsbrief

Hieronder kunt u de laatste nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief