Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Landgoed Te Werve rolt rode loper uit

Landgoed Te Werve rolt rode loper uit

29 juni 2012,

Landgoed Te Werve heeft op 29 juni na een alles omvattende renovatie van het Rijksmonument het eerste bruidspaar van dit jaar in het vernieuwde pand verwelkomd. Met alle egards! Voor Maaike Floor en Sietse Siersema werd namelijk de rode loper uitgerold.

Directeur Mirco Cuppens van Event Company, mede eigenaar van het eeuwenoude monument: ,,Een half jaar hebben we keihard gewerkt aan Landgoed  Te Werve. Het hele pand is van binnen en buiten gerenoveerd, vrijwel niets is onberoerd gelaten. En al die tijd hadden we het huwelijk van Floor en Sietse als deadline voor de renovatiewerkzaamheden voor ogen. Wij hebben dus net zo zeer naar deze dag toegeleefd als het bruidspaar. Vandaar dat we hun huwelijk iets  extra’s wilde geven.  En dat hebben we gedaan door als verrassing de rode loper, van oudsher dé manier om hele speciale gasten te onthalen, voor ze uit te rollen.”

Inmiddels is het karakteristieke landhuis Te Werve in het groene hart van Rijswijk weer als vanouds geopend. Voor een daverend (huwelijks)feest, zakelijke bijeenkomst of een intieme familiebarbecue met uitzicht over het landgoed. De vergaderzalen worden nu al in rap tempo geboekt door bedrijven. En zelfs voor 2013 stromen de aanvragen voor huwelijksceremonies en -feesten al binnen.

Op 1 januari van dit jaar sloot  het landhuis haar deuren voor een grondige en noodzakelijke restauratie. Maandenlang stond Landhuis Te Werve in de steigers, omwikkeld met zeil: de hele buitenkant is opgeknapt. Binnen is op de begane grond de stoffering en de inrichting geheel vernieuwd en  op de eerste en tweede etage zijn nieuwe vergaderruimtes gekomen. Met een eigentijdse sfeer en warmte die past bij het historisch karakter van Landgoed Te Werve en voorzien van de modernste techniek. En in de kelder is een nieuwe keuken geplaatst waar elke kok jaloers van wordt.

Naar nieuwsoverzicht

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie

laatste nieuwsbrief

Hieronder kunt u de laatste nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief