Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Landgoed Te Werve in top 5

Landgoed Te Werve in top 5

14 februari 2012, Rijswijk

Landgoed Te Werve op nummer 3 bij meeste informatie aanvragen via Toptrouwlocaties! De 800 Locaties die bekend zijn bij www.toptrouwlocaties.nl van High Profile maakten kans op één van de 5 plekken in de top 5.

De Landgoed Te Werve in Rijswijk staat op de derde plaats. Finley het Witte Huis kreeg het afgelopen jaar op de website Toptrouwlocaties.nl de meeste aanvragen. Op de tweede plaats eindigde Paviljoen de Witte in Scheveningen.
Green Village in Nieuwegein en Slot Assumburg in Heemskerk maken de top vijf compleet. In totaal waren er op de website 10.000 aanvragen en maakten 800 locaties kans op de titel.


Een goede locatie te vinden is voor veel bruidsparen van groot belang. Uit een eerder onderzoek van de website onder 287 bruidsparen blijkt dat 45 procent vindt dat een slechte locatie de trouwdag volledig kan verpesten.
Ongeveer de helft van de bruidsparen spendeert dan ook 50 tot 75 procent van het huwelijksbudget aan de locatie. Uitstraling en sfeer zijn bij tweederde van de bruidsparen de doorslaggevende factoren bij het kiezen van de locatie.

Naar nieuwsoverzicht

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie

laatste nieuwsbrief

Hieronder kunt u de laatste nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief