Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Kom 25 mei naar de Dag van het Kasteel, Landgoed Te Werve

Kom 25 mei naar de Dag van het Kasteel, Landgoed Te Werve

13 mei 2015, Rijswijk

25 mei 2015: Dag van het Kasteel – Landgoed Te Werve opent haar deuren.

Aan de Dag van het Kasteel doen veertien landgoederen mee uit de Landgoederenzone in Zuid-Holland. Op 25 mei, tweede pinksterdag, kunnen bezoekers kastelen en buitenplaatsen van binnen bezichtigen, een rondleiding over een landgoed krijgen, een kasteelconcert bijwonen, of picknicken in een romantische theetuin. Verspreid langs de Landgoederenzone, van Kasteel Keukenhof in Lisse tot aan Landgoed te Werve in Rijswijk, zullen veertien landgoederen hun deuren openen en een divers programma verzorgen.

Beleef de Landgoederenzone!
De landgoederen tussen Den Haag tot voorbij Leiden vormen een erfgoedlijn. Door samen te werken (o.a. in het landgoedpaspoort en de landgoedkaart) promoten zij gezamenlijk bezoek aan grote, bekende, maar ook kleine en nauwelijks bekende parels langs het snoer. Daar is de landelijke Dag van het Kasteel een uitgelezen kans voor. Aan de Dag van het Kasteel doen zelfs landgoederen mee die normaal gesloten zijn voor bezoekers. Bezoekers kunnen zich in het verleden wanen in een rijke erfgoedomgeving. Er zijn vele activiteiten te beleven voor jong en oud, zoals markten met streekproducten of een tuinconcert. Kinderen kunnen een ridder of jonkvrouw ontmoeten. Middeleeuws geklede personen zullen her en der verschijnen, en ook een roofvogelshow ontbreekt niet op het programma. De Dag van het Kasteel is een gratis evenement, waarbij vele landgoederen en buitenplaatsen de poorten openen. 

Landgoed Te Werve, Rijswijk
Landgoed Te Werve verwelkomt u graag op 25 mei. Het Landgoed  en het landhuis zijn die dag geopend voor het publiek en er zijn gratis activiteiten. Zo is er een Roofvogelshow voor het landhuis  om 11.30 en om 13.30 uur en een verhalenverteller bij de duiventoren om 11.00 uur, 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

Meer informatie

Adres Landgoed Te Werve: Van Vredenburchweg 101, 2283 TC Rijswijk

De deelnemende landgoederen zijn: Kasteel Duivenvoorde, Ruïne Kasteel Teylingen, Huize De Paauw, Kasteel Keukenhof, Huys Te Warmont, Buitenplaats Hofwijck, ’t Huys Dever, Landgoed Berestijn, Kasteel Oud-Poelgeest, Buitenplaats Berbice, Landgoed Te Werve, Landgoed Ockenburgh, Kasteel Endegeest en Buitenplaats Vroenhof. Het volledige programma is te vinden op www.landgoederenzonezh.nl
De dag van het kasteel wordt mede mogelijk gemaakt door bijdrages van het Prins Bernhard Cultuur Fonds, Fonds 1818 en de provincie Zuid Holland.

Naar nieuwsoverzicht

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie

laatste nieuwsbrief

Hieronder kunt u de laatste nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief