Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Kasteel De Hooge Vuursche, Populairste trouwlocatie van Nederland

Kasteel De Hooge Vuursche, Populairste trouwlocatie van Nederland

01 februari 2018, Baarn

Toptrouwlocaties heeft de populairste trouwlocaties van Nederland bekend gemaakt. De grote winnaar is Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Deze bijzondere trouwlocatie kreeg landelijk van aanstaande bruidsparen de meeste aanvragen via het platform. Vorig jaar won Kasteel De Hooge Vuursche ook de prijs van de meest populaire trouwlocatie.

Kasteel De Hooge Vuursche ligt op een landgoed van 19 hectare tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn. Het is de ideale locatie voor een ceremonie, diner en feest en heeft alles in huis om een onvergetelijke bruiloft te verzorgen. Rozella de Klaver, communicatie manager: “Wij zijn enorm trots dat wij dit jaar wederom de populairste trouwlocatie zijn! En wat ons natuurlijk helemaal blij maakt is de waardering van gemiddeld een 9,2 van bruidsparen en de reacties dat onze mensen het verschil maken. Daar doen we het natuurlijk voor! Waar we ook heel blij mee zijn, is dat onze locatie Landgoed Te Werve in Rijswijk nummer 1 van Zuid-Holland is geworden. Dubbelfeest!!"

Toptrouwlocaties is één van de grootste trouwplatformen in Nederland. Jaarlijks vinden één op de drie bruidsparen, ongeveer 17.500 stellen, hun trouw- en/of feestlocatie op het platform.

Naar nieuwsoverzicht

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie

laatste nieuwsbrief

Hieronder kunt u de laatste nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief