Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Kasteel De Hooge Vuursche populairste Trouwlocatie van Nederland, Landgoed Te Werve van Zuid-Holland

Kasteel De Hooge Vuursche populairste Trouwlocatie van Nederland, Landgoed Te Werve van Zuid-Holland

30 januari 2020,

Kasteel De Hooge Vuursche en Langoed Te Werve vallen in de prijzen!

Toptrouwlocaties heeft de populairste trouwlocaties van Nederland bekend gemaakt. De grote winnaar voor het vierde jaar op een rij is Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn.

Maar er is nog meer goed nieuws voor Event Company: Landgoed Te Werve in Rijswijk is nummer 1 geworden van Zuid-Holland. Dat is dubbel feest!!

Kasteel De Hooge Vuursche 

Kasteel De Hooge Vuursche ligt op een landgoed van 19 hectare tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn. Het is de ideale locatie voor een (buiten)ceremonie, diner en feest en heeft alles in huis om een onvergetelijke bruiloft te verzorgen. “Wij zijn zo blij dat wij deze prijs voor de vierde keer op een rij hebben gewonnen”, aldus Rozella de Klaver van de overkoepelende organisatie Event Company. Waar we natuurlijk bij Kasteel De Hooge Vuursche helemaal trots op zijn, is de waardering van de bruidsparen want daar draait het allemaal om. Ons team voelt zich enorm gewaardeerd met reviews zoals: -Goede service tijdens de gehele dag. Overal wordt aan gedacht en het personeel is het bruidspaar altijd een stapje voor, bijvoorbeeld met de sleutel van de bruidssuite-”

Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve ligt op een prachtig landgoed van 26 hectare in Rijswijk. Het is de ideale locatie voor een ceremonie, diner en feest en heeft alles in huis om een onvergetelijke bruiloft te verzorgen.
“Wij zijn enorm trots dat wij deze prijs voor de derde keer hebben gewonnen”, aldus Rozella de Klaver "Waar we bij Landgoed Te Werve helemaal trots op zijn, is de waardering van de bruidsparen. Ons team is erg blij met reviews zoals: -Fantastische service, zeker ook op de dag zelfs. Wat een inzicht van het personeel. Het heeft ons (en onze gasten) aan niets ontbroken!-"

Interesse om onze locatie te bekijken? Bel 070-41 52 185

Naar nieuwsoverzicht

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie

laatste nieuwsbrief

Hieronder kunt u de laatste nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief