Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Kasteel De Hooge Vuursche populairste Trouwlocatie van Nederland, Landgoed Te Werve van Zuid-Holland

Kasteel De Hooge Vuursche populairste Trouwlocatie van Nederland, Landgoed Te Werve van Zuid-Holland

24 januari 2019,

Kasteel De Hooge Vuursche en Langoed Te Werve vallen in de prijzen!

Toptrouwlocaties heeft de populairste trouwlocaties van Nederland bekend gemaakt. De grote winnaar voor het derde jaar op een rij is Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. In 2017 en 2018 won Kasteel De Hooge Vuursche ook al de prijs van de meest populaire trouwlocatie!!

Maar er is nog meer goed nieuws voor Event Company: Landgoed Te Werve in Rijswijk is nummer 3 geworden van Nederland en nummer 1 van Zuid-Holland. Dat is dubbel feest!!

Kasteel De Hooge Vuursche 

Kasteel De Hooge Vuursche ligt op een landgoed van 19 hectare tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn. Het is de ideale locatie voor een (buiten)ceremonie, diner en feest en heeft alles in huis om een onvergetelijke bruiloft te verzorgen. Rozella de Klaver, communicatie manager: “Wij zijn heel trots dat wij dit jaar weer de populairste trouwlocatie zijn! En wat ons ook blij maakt is de waardering van een 9,4 van bruidsparen! Leuk om te horen dat onze medewerkers echt het verschil maken”

Landgoed Te Werve

Het landhuis ligt op een prachtig landgoed van 26 hectare in Rijswijk. Het is de ideale locatie voor een (buiten)ceremonie, diner en feest en heeft alles in huis om een onvergetelijke bruiloft te verzorgen. Rozella de Klaver, communicatie manager:  “Zo trots dat wij dit jaar weer de populairste trouwlocatie van Zuid Holland zijn, en…nummer 3 van Nederland. We kunnen nu nog meer bruidsparen blij maken omdat je vanaf januari ook op zondag kan trouwen in Rijswijk. Met een gemiddelde waardering van bruidsparen met een 9,5 komt dat wel goed!”

Toptrouwlocaties is het grootste trouwplatform in Nederland. Jaarlijks vinden één op de drie bruidsparen, ongeveer 17.500 stellen, hun trouw- en/of feestlocatie via dit platform.

Locatie bekijken? Bel voor een afspraak: 070- 41 52 185.

Naar nieuwsoverzicht

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie

laatste nieuwsbrief

Hieronder kunt u de laatste nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief