Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Kasteel De Hooge Vuursche populairste Trouwlocatie 2017!

Kasteel De Hooge Vuursche populairste Trouwlocatie 2017!

09 juli 2017,

Kasteel De Hooge Vuursche is uitgeroepen tot trouwlocatie van het jaar. Voor de zesde keer benoemt Toptrouwlocaties, dé trouwlocatiespecialist van Nederland, een trouwlocatie tot dé populairste trouwlocatie.

Kasteel De Hooge Vuursche gekozen tot populairste trouwlocatie van 2017!

De winnaar wordt gekozen op basis van het totale aantal aanvragen, bestaande uit informatieaanvragen en routebezichtigingen, van bruidsparen op het platform Toptrouwlocaties. De gebruikers van het platform bepalen wie de trouwlocatie van het jaar wordt. Hierdoor maken alle trouwlocaties met een vermelding op de website kans om winnaar te worden. Dit jaar is Kasteel De Hooge Vuursche de overduidelijke winnaar.


Kasteel De Hooge Vuursche
Kasteel De Hooge Vuursche, gelegen tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn, bevindt zich op een landgoed van 19 hectare. Het Kasteel is de ideale locatie voor een ceremonie, diner en feest en heeft alles in huis om een onvergetelijke bruiloft te verzorgen Rozella de Klaver, communicatie manager bij Event Company: “Wij zijn enorm trots dat wij de populairste trouwlocatie zijn! Daarnaast zijn wij heel blij met de waardering van gemiddeld een 9,2 van bruidsparen en de reacties dat onze mensen het verschil maken. Daar doen we het natuurlijk voor!”

Samantha en Berrie bezochten tijdens de Open Toptrouwlocatie Route van 4 juli 2014 Kasteel De Hooge Vuursche. ”Dit vonden wij heel handig omdat je meerdere locaties op 1 dag kon bekijken.” Tijdens hun bezoek werden zij op slag verliefd op de locatie en besloten zij dat Kasteel De Hooge Vuursche dé perfecte trouwlocatie voor hen is. Op 12 maart 2016 stapten zij in het huwelijksbootje. “De service was uitstekend, en de communicatie was perfect, er werd goed geluisterd en meegedacht. De dag zelf was zelfs beter dan dat we gehoopt hadden. In één woord uitstekend we zouden het zo weer overdoen.”

Naar nieuwsoverzicht

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie

laatste nieuwsbrief

Hieronder kunt u de laatste nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief