Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Event Company lanceert nieuwe website

Event Company lanceert nieuwe website

12 januari 2012,

Rijswijk, 12 januari 2012 – De nieuwe website van Event Company is in de lucht. Vanaf vandaag zijn de vijf oude websites van Event Company vinden op één adres.

Event Company begint het jaar 2012 met een nieuw online gezicht; vanaf vandaag is de nieuwe website live. De site maakt het voor bezoekers mogelijk om gericht te zoeken naar de informatie die voor hem of haar het meest relevant is. Op die manier komen aanstaande bruidsparen meteen terecht bij de pagina’s over huwelijksceremonie en receptie en vinden eventplanners gemakkelijk hun weg naar de verschillende vergaderzalen en aanbevolen partners. Het grootste verschil met de vorige website is dat ervaringen van andere gasten geraadpleegd kunnen worden. Daarnaast zorgt de directe toegang tot social media ervoor dat deze informatie op een actieve manier gedeeld kan worden.

„Gastvrijheid staat bij ons als horecaonderneming vanzelfsprekend hoog in het vaandel”, aldus Mirco Cuppens, directeur van Event Company. „Dat gevoel willen we ook overbrengen met onze nieuwe website. Samen met internetbureau eFocus ontwikkelden we een site waarop gebruiksmomenten centraal staan en de gast ook zelf uitgebreid aan het woord komt. De website inspireert en informeert; zowel voor nieuwe bezoekers als voor bestaande gasten die meer gedetailleerde informatie zoeken”.

Alle informatie over de verschillende locaties is vanaf nu te vinden op één adres; www.eventcompany.nl.

Event Company
Event Company exploiteert Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn, Landgoed Te Werve in Rijswijk, De Lindenhof in Delft  en Landgoed Voorlinden in Wassenaar.  Deze historische locaties, te huur voor zakelijke en particuliere evenementen, hebben allemaal de typische ‘Event Company’- kenmerken: de combinatie van een unieke ligging en goede bereikbaarheid, een eigentijdse uitstraling in een monumentaal pand en een eigen, lokaal keukenteam dat de culinaire invulling verzorgt. In 2010 won de tweekoppige directie van Event Company, bestaande uit Stephan van den Akker en Mirco Cuppens, de Ondernemersprijs Haaglanden.

Naar nieuwsoverzicht

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie

laatste nieuwsbrief

Hieronder kunt u de laatste nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief