Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Event Company koopt Landgoed Te Werve

Event Company koopt Landgoed Te Werve

12 mei 2011,

Event Company koopt Landgoed Te Werve in Rijswijk dat vanaf 1999 al door hen werd gehuurd.

De exploitatie van de locatie blijft hetzelfde en dus beschikbaar voor  vergaderingen, presentaties, diners, feesten en huwelijksvoltrekkingen. Voor behoud van het natuurhistorische karakter wordt Landgoed Te Werve in januari 2012 gerenoveerd.

Vanaf april 1999 huurde Event Company Landgoed Te Werve al voor de exclusieve exploitatie van zakelijke en particuliere evenementen. Exact 12 jaar later is het monumentale landhuis, gelegen in een 26 ha beschermd natuurgebied, ook daadwerkelijk eigendom. Het moment bleek daar om Landgoed Te Werve van de vorige eigenaar, Shell International BV, te kopen.  De inrichting van het koloniale maar eigentijdse landhuis wordt hiermee gekoesterd; de authentieke zalen en bijzondere kroonluchters zorgen ook in de toekomst voor een sfeervolle locatie.

 

In januari 2012 wordt er gestart met een renovatie om het unieke karakter van deze historische locatie te behouden. Eerder werd bekend dat er in september 2011 begonnen zou worden met renoveren. “Wij hebben nu besloten om de verbouwing te verplaatsen naar januari 2012 zodat onze gasten de gehele herfstperiode nog kunnen genieten van de omgeving waarin het landgoed gelegen is”,  aldus Mirco Cuppens, directeur van Event Company. “Dé periode voor een bijzonder feest of inspirerende training want juist dan is Te Werve op haar mooist”. Tot aan januari 2012 en opnieuw na juni 2012 heet het landgoed haar gasten van harte welkom.

 

Over Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve in Rijswijk kent een rijke historie; nadat het in 1260 bewoond werd door Floris van de Werve heeft het roerige tijden doorstaan. Het landhuis onderging vele gedaanteverwisselingen en verbouwingen. Zo stamt het meer, dat vandaag de dag nog zorgt voor een fraaie uitstraling, uit de tijd van Abel Labouchere. Als directeur van de aardewerkfabriek ‘De Porceleyne fles’, kocht hij het landgoed in 1892. Later, in 1922, kreeg Landgoed Te Werve een bestemming als sport- en recreatiepark voor het personeel van de toenmalige eigenaar Shell International B.V. (destijds de Bataafse Petroleum Maatschappij). Vanaf 1999 huurde Event Company het landgoed van Shell en per april 2011 is Te Werve in eigen bezit.

 

 

Naar nieuwsoverzicht

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie

laatste nieuwsbrief

Hieronder kunt u de laatste nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief