Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

De organisatie

De organisatie

Event Company positioneert zich als een verzameling van bijzondere (historische) locaties die worden geëxploiteerd als luxe locaties voor vergaderingen, presentaties, recepties, gelegenheidsdiners, bruiloften en personeelsfeesten.

Met de horeca-exploitaties van Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten in Rijswijk en Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn maakt Event Company de natuurbeleving en instandhouding van haar Rijksmonumenten mogelijk. Rust, ruimte en groen zijn volop aanwezig. In combinatie met passie voor gastvrijheid maakt dit bijeenkomsten inspirerend en succesvol. Event Company geeft dit Cultureel Erfgoed met een rijke historie een nieuw leven. De eventlocaties zijn ècht duurzaam en 100% CO2 neutraal.

De operationele bedrijfsprocessen vinden decentraal plaats, iedere locatie heeft een eigen bedrijfsleider met ondersteunende personeelsleden per afdeling. De overige bedrijfsprocessen (Marketing & Sales, financiën, personeelszaken en reserveringen) worden centraal aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Rijswijk.

Oprecht betrokken en bevlogen medewerkers met oog voor detail en passie voor het vak is een belangrijke reden van het succes. Daarnaast zorgt de unieke sfeer van de Event Company locaties ervoor dat mensen er graag bij elkaar komen en zich op hun gemak voelen in een prettige, warme omgeving.

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug

Solliciteren

482

Interesse in een baan bij Event Company. Je kunt direct (open) solliciteren.

Direct Solliciteren