Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Cindy Hayward

Cindy Hayward

Mijn missie is om samen met jullie en jullie gasten een bijzondere dag te verzorgen! Wij staan garant voor inspirerende locaties, een enthousiast team en culinaire verrassingen.

Maak kennis met Cindy Hayward

In 2012 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool TIO in Rotterdam, bachelor Hotel- en Eventmanagement. Een prachtige studie die ik nu in praktijk breng. Sinds maart 2014 ben werkzaam als Sales Assistent bij Event Company. Ik ondersteun mijn enthousiaste collega’s van de afdeling Sales bij het organiseren van vergaderingen, presentaties, bruiloften en feesten op alle vier de locaties. Een feest op zich om deel uit te maken van de voorbereidingen.
Mijn hart behoort deels aan Australië, het land waar mijn roots liggen en ik mijn 2e nationaliteit aan dank. De bekendste eetgewoonte daar is natuurlijk de barbecue. Naar mijn idee een mooie gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en hapje na een succesvolle bijeenkomst. Laat u verrassen door onze eigen barbecue, gemaakt van verse producten en op houtskool bereid om de onvervalste barbecue smaak te krijgen.
Een bruiloft is voor menigeen de mooiste dag van hun leven. Ik vind het geweldig om bij te mogen dragen aan zo’n bijzondere gebeurtenis op een van onze monumentale locaties en er samen met jullie een onvergetelijke dag van te maken.
Willen jullie een keer sfeer komen proeven op onze locatie(s)? Bel 070-3198402 en ik help jullie graag verder.

Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

1675

Ben jij net ten huwelijk gevraagd? Meld je aan voor de opendag op zondag 27 september. We laten jullie graag de locatie zien en bespreken de mogelijkheden.

Lees meer over Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september