Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Uw zakelijke bijeenkomst volledig verzorgd

Uw zakelijke bijeenkomst volledig verzorgd

Tijdens uw vergadering, presentatie of andere zakelijke bijeenkomst mag het u aan niets ontbreken. De locaties van Event Company staan bekend om hun service, liefde voor het vak en professionaliteit. Wij werken dan ook graag met partners die dat onderstrepen.

Partners met wie we graag samenwerken

Leveranciers van de onderstaande diensten komen regelmatig op één of meerdere van onze locaties. Ze  weten inmiddels hoe wij werken en hoe wij er samen voor u een geslaagde bijeenkomst van kunnen maken.

Teambuilders

Kan uw zakelijke bijeenkomst wel een kleurrijk tintje gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan een doelgericht te begin met een uurtje handboogschieten. Wij hebben tal van suggesties als het gaat om specialisten in teambuilding, presentatietechnieken of veranderingsprocessen.

Audiovisuele ondersteuning

Audiovisuele apparatuur moet gewoon werken. Om daar zeker van te zijn is het soms verstandig om de verzorging van de apparatuur uit te besteden aan professionals. Wij hebben basis apparatuur in huis en werken daarnaast met professionele bedrijven die ons en u verder kunnen ondersteunen.

Workshops

Wellicht is het een idee om uw bijeenkomst af te sluiten met een informele en ontspannende workshop zoals wijnproeven, pokeren, Ferrari rijden of een percussieworkshop. Wij brengen u graag in contact met onze leveranciers.

Aanbevolen partners

Partners Kasteel De Hooge Vuursche, Baarn

Partners Landgoed Te Werve, Rijswijk

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche