Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Eventlocatie midden in het land
  • Volledig geregeld door enthousiast team
  • Dichtbij snelweg en gratis parkeren
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Download hier de brochure

Tips van de winnaars Gouden Giraffe

Op 12 september ontving Event Company een grote groep eventprofessionals in één van onze locaties: het jongste kasteel van Nederland, De Hooge Vuursche in Baarn. Vier winnaars van de Gouden Giraffe zetten daar hun succesfactoren op een rij. Dagvoorzitter Erik Peekel (Aaaaha!) vroeg hen naar hun succesfactoren: wat kunnen organisatoren zelf toepassen op het evenement dat zij organiseren? Wij zetten de lessen van vier onderscheiden evenementen voor je op een rij.

Winnaar categorie ‘congressen’: Women IncWomen Inc. won in de categorie ‘congressen’. Het hoofddoel was het agenderen van gendersensitieve gezondheidszorg, en dat is zonder twijfel gelukt. Met de aanwezigheid van de zes sleutelfiguren die het mandaat hebben verandering aan te brengen in alle disciplines van de gezondheidszorg en koningin Máxima, kon niemand meer om het congres heen. Bovendien maakte minister Edith Schippers van Volksgezondheid tijdens het congres bekend dat de komende jaren 12 miljoen euro uitgetrokken zal worden voor onderzoek naar gezondheidszorg voor vrouwen. Het onderwerp kreeg veel aandacht in de nieuwsmedia. Het congres vormde daarmee zowel het begin van de campagne ‘Behandel me als een dame’ als het sluitstuk van heel veel voorbereidend werk.
En dat is misschien meteen de opvallendste les die Women Inc. ons leert: breng de juiste mensen samen én vergroot je impact door het bieden van nieuwswaarde.


Winnaar categorie ‘Interne events’: D&B Eventmarketing
Het bedrijf Pop Vriend Seeds schakelde D&B Eventmarketing in voor het jubileumevenement bij hun zestigjarig bestaan. D&B Eventmarketing draaide de vraag om. Het was niet langer “Wat kunnen we inzetten om het jubileum te vieren?”, maar “Hoe kunnen we het jubileum inzetten om het bedrijf te vieren en te versterken?” Dat bleek de eerste stap naar het winnen van de Gouden Giraffe in de categorie ‘interne events’. Met de evenementencampagne ‘Feel the Beat’ heeft D&B Eventmarketing met succes de bedrijfscultuur een boost gegeven door de bedrijfswaarden te activeren en een cultuurveranderingstraject in gang gezet.
Wat is dan de les die D&B Eventmarketing ons kan leren? Zie een evenement niet als een eenmalige gebeurtenis, maar als onderdeel van de bedrijfsstrategie.


Winnaar categorie ‘brand events’: Artishock Events & Marketing
2016 was het 500e sterfjaar van de meester Jheronimus Bosch, en werd daarmee omgedoopt tot het Bosch-jaar. Ter ere van dit jaar werd de grootste collectie van werken van Bosch ooit samengebracht in  het Noordbrabants museum. Aan Artishock Events & Marketing de eervolle taak om deze tentoonstelling op de kaart te zetten. Een taak die absoluut succesvol is uitgevoerd, getuige de overweldigende bezoekersaantallen, het museum moest zelfs midden in de nacht open om bezoekers te ontvangen. Het evenement won de Gouden Giraffe in de categorie ‘brand events’. Artishock werkte voor drie opdrachtgevers, soms met tegenstrijdige wensen en verwachtingen. Daardoor is het evenement afgestemd op de smaak van verschillende doelgroepen.
De les: stem je evenement af op de verschillende doelgroepen die je bedient.


Winnaar categorie ‘relatie events’: Accenture
2016 was ook het tiende jaar waarin de Accenture Innovation Awards werden uitgereikt – dit evenement won in de categorie ‘relatie events’. Accenture organiseert een toekomstgericht evenement waarin innovaties breed baan krijgen, en de beste innovaties een podiumplek krijgen. De Accenture Innovation Awards is ook voortdurend bezig om zich te vernieuwen. Leidende vraag hierbij is constant: “Met welke innovaties kunnen wij onze bezoekers beter tot dienst zijn tijdens en na het congres?” Met ingenieuze oplossingen weet Accenture haar bezoekers zo iedere keer weer een unieke ervaring te bieden. Daarbij is zij heel bewust bezig met het natraject.
Laat dat dan ook de les van Accenture zijn: een goed evenement is niet klaar wanneer het afgelopen is.

Deze gouden lessen sluiten naadloos aan bij de observaties die Sjoerd Weikamp (Eventbranche.nl én organisator van de Gouden Giraffe Event Awards) aan het begin van de bijeenkomst al deed: ‘evenementen laten zich niet in hokjes stoppen’. Gelukkig maar.

Feestarrangement

Hieronder kunt u de dinermogelijkheden downloaden die binnen het arrangement vallen.

Bel mij

Heeft u een vraag? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op. U kunt ook zelf bellen met: 070-41 52 185.

Contact

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam