Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Trouwen in een monumentaal pand in het park
  • Eigentijds ingericht
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Vraag informatie aan

Spectaculaire feesten in De Lindenhof

Bij De Lindenhof kunt u allerlei feesten organiseren. Laat het entertainment plaatsnemen op het grote podium en dans met uw gasten op de muziek van een goede band of DJ.

Drankarrangementen

Voor feestavonden werken wij uitsluitend met drankenarrangementen. Drank is vaak één van de grootste kostenposten en daarom vinden wij het belangrijk om daar voorafgaand heldere afspraken over te maken.

Drankarrangement binnenlands gedistilleerd

Dit drankarrangement bestaat uit o.a. Heineken tapbier, witte wijn, rode wijn, rosé, verse jus d'orange, vruchtensappen, frisdranken en binnenlands gedistilleerd.
Dit arrangement wordt aangevuld met een vers gebrande notenmix, gemarineerde olijven en hartige korstdeegstengels met pistache, zeezout en kaas. 

Drankarrangement buitenlands gedistilleerd

Hierbij wordt het bovenstaande arrangement aangevuld met sterkere dranken (huismerken) als: Rum, Woda, Gin, Whisky en Cognac.

Wijnvoorkeuren

Wij serveren onze huiswijn tijdens de receptie of borrel. Dit is een soepele, frisse en fruitige wijn. Als u liever een meer uitgesproken wijn wilt dan serveren wij tegen een kleine toeslag een luxere wijn, een 100% Chardonnay voor de witte wijn en 100% Merlot voor de rode wijn.

Lekkere hapjes voor uw feest

Om het feest helemaal compleet te maken serveren wij graag diverse lekkere hapjes. Denk aan sierlijke etagères met bijvoorbeeld:

 • Stick Caprese met mozzarella en tomaat
 • Sweet pepper gevuld met roomkaas
 • Krokantje van rookkaas
 • Rolletje van gemarineerde rauwe zalm gevuld met wakamé
 • Dun gesneden parmaham
 • Diverse soorten crudité met dipsaus

Natuurlijk serveren wij ook graag een warm bittergarnituur bestaande uit oa. Amsterdamse bitterballen, dim sum en ander frituurhapjes. Wilt u luxer of meer trendy? Vraag naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden

Wilt u een extra bijzondere toevoeging aan uw feest geven? Kies dan voor een oesterman, cocktailbar of hotdogkraam.  Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Huwelijken Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve heeft al vele gasten mogen ontvangen. Lees hier...

Lees het verhaal van Bruiloften Landgoed Te Werve

Wij nemen contact op met u

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bruiloftsfeest? Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Of maak een afspraak om de trouwlocatie te bekijken.

» Bel me terug

Annuleringsverzekering

Als uw bruiloft bij ons wordt gevierd, kunt u een verzekering bij Event Company afsluiten indien u moet annuleren i.v.m. ziekte, overlijden of ongeval. Vraag onze salesafdeling naar de mogelijkehden: 070-41 52 185.