Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  • Eigentijds ingericht
  • Unieke plek centraal in de Randstad
  • Culinair hoog niveau
  Vraag informatie aan

Event Toppers, Brenda

 

 

Vriend van Event Company

Op 5 oktober vond de Jubilarissendag van Bilfinger bij ons plaats op De Lindenhof. EVENT TOPPERS, de evenementenorganisatie die verantwoordelijk was voor deze dag, organiseerde een fantastische middag en avond vol met workshops, lunch, diner en entertainment voor ruim 230 gasten. Brenda, onze contactpersoon met wie wij al jaren fijn samenwerken, blikt met ons terug op deze onvergetelijke dag.

Hoi Brenda, zou jij je aan ons kunnen voorstellen?
Wij zijn Evenementenbureau EVENT TOPPERS en organiseren voor onze klanten zowel feestelijke als zakelijke evenementen. Bij bedrijven thuis of op externe locaties.
Dit doen we alweer ruim 15 jaar. Samen met de klant bedenken we een passend event-concept wat we aansluitend voorbereiden, organiseren en ook uitvoeren op de dag zelf. Daarnaast verzorgen we, wanneer de klant dit wenst, ook het hele uitnodigingstraject.

Één van de events die jullie bij ons organiseren is de Jubilarissendag van Bilfinger. Wat is Bilfinger voor een bedrijf?
Bilfinger is een bedrijf wat onderhoudswerkzaamheden verricht op het gebied van isolatie, stoom tracing, lawaaibeheersing, vuurbescherming, steigerbouw, painting en asbestverwijdering.

Door de veranderende arbeidsmarkt komt het niet vaak meer voor dat mensen langer dan 25 jaar voor dezelfde baas werken. Hoe was het om voor deze speciale groep een evenement te organiseren?
Ja dat is inderdaad heel speciaal. Het is echt een hecht bedrijf en daardoor zie je dat de mensen er graag voor langere tijd werken. Wij organiseren zelf ook al ruim 10 jaar de jubilarissendag voor Bilfinger. Ook daaraan zie je dat het een loyaal bedrijf is.

Waarom hebben jullie eigenlijk voor onze locatie, De Lindenhof, gekozen?
Wij hebben gekozen voor de Lindenhof omdat het, net als jullie andere locaties, een unieke locatie is,  zeer mooi onderhouden is en een sfeer heeft die iedereen aanspreekt. De Lindenhof heeft meerdere ruimtes en is vooral ook heel gezellig. Daarnaast weten we dat de catering zeer goed is en ook het bedienend personeel uitermate vriendelijk en behulpzaam.

Wat voor een sfeer wilden jullie neerzetten tijdens deze dag?
De sfeer is vooral een gemoedelijke sfeer waarbij iedereen zich speciaal en thuis voelt op een bijzondere en mooie plek.

Hoe hebben jullie je ingeleefd in de doelgroep?
Omdat de doelgroep heel divers is (managementleden, directie en ook mensen van de ‘werkvloer’) is het belangrijk dat er vooral veel diversiteit is. Voor ieder wat wils dus. En dat naast het entertainment en de workshops ook de catering passend is voor iedereen.

Niek Boes, de geluidskunstenaar, heeft voor bijzonder entertainment gezorgd. Pakte hij het publiek in?
Jazeker pakte hij het publiek in! Niek Boes is uniek met zijn show en daarnaast maken we de show altijd ‘custom made’ zodat het perfect aansluit op het bedrijf. Ook de interactie met de gasten maakt dat het een show is om nooit meer te vergeten.

Wat meer hebben jullie eraan gedaan om een unieke ‘touch’ aan de dag  te geven?
Het is ons doel dat de gasten zich zo snel mogelijk fijn voelen bij elkaar. Het bedrijf is namelijk zo groot, dat niet iedereen elkaar kent. Door te werken met verschillende soorten workshops leren de gasten elkaar steeds beter kennen, ze helpen elkaar en beleven samen een gezellige dag. Ons team is continue bezig ervoor te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.

Het draaide natuurlijk allemaal om de jubilarissen. Hoe hebben zij de dag beleefd?
De reacties die wij hebben ontvangen waren ontzettend lovend. Iedereen vond het geweldig. De hele combinatie met locatie, catering en invulling sloot perfect aan op de groep.

En even eerlijk…. Hoe verliep de samenwerking met Event Company?
Ik ben al jarenlang FAN van Event Company! Heerlijke samenwerking, waarin we elkaars kwaliteiten optimaal benutten.

Nog één laatste vraag. Welke tip of tips kun jij ons geven voor het organiseren van een onvergetelijk evenement?
Het is belangrijk dat je goed bekijkt hoe de doelgroep is opgebouwd en dat de locatie, catering en invulling van de dag daarop is afgestemd. En natuurlijk dat alle details kloppen op de dag van uitvoering!

 

 

Bel mij

Heeft u een vraag? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op. U kunt ook zelf bellen met: 070-41 52 185.

Contact

Beleef feest op onze locaties

97

Bekijk hier de foto's van feesten op onze locaties

Lees meer over Beleef feest op onze locaties