Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Annuleringsregeling

Annuleringsregeling

Annuleringsregeling

Natuurlijk gaat u ervan uit dat de voorbereidingen voor uw huwelijksdag vlekkeloos verlopen. Maar stel dat er met één van uw belangrijke gasten onverhoopt iets gebeurt waardoor de feestelijke dag niet door kan gaan of uitgesteld moet worden. Een vervelende situatie, maar het wordt nog vervelender als u ook nog eens voor alle kosten moet opdraaien. Met de annuleringsregeling van de Event Company kunt u dit financiële risico afdekken. Al onze kosten die het gevolg zijn van uitstel of annulering worden in dit geval vergoed.

Deze regeling geldt voor de volgende annuleringen:
Ziekte, ongeval en overlijden van essentiële deelnemers (degene voor wie het evenement  wordt gehouden) én familieleden van de essentiële deelnemers in de eerste en tweede graad.
Voor annulering als gevolg van ziekte is het essentieel dat de zieke onder doktersbehandeling is en hiervoor op verzoek een verklaring wordt afgegeven.

Met deze regeling bent u in geval van noodgedwongen annulering niet meer aansprakelijk voor de kosten die voortvloeien uit uw reservering. Schade wordt conform de Uniforme Voorwaarden Horeca afgehandeld. Dit betekent wanneer u een aanbetaling heeft gedaan, deze geheel aan u wordt terugbetaald.

De premie voor het afsluiten van deze regeling bedraagt  4 % over de reserveringswaarde.

Hiernaast kunt u de Uniforme Voorwaarden Horeca downloaden.

 

Uniforme Voorwaarden Horeca

Hieronder treft u de Uniforme Voorwaarden Horeca aan.

Direct Brochure downloaden

Meer informatie

Direct Contact

Heeft u een vraag of wilt u iemand van de salesafdeling spreken. Bel 070-4152185 of stel u vraag hieronder.

Stel uw vraag