Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Meetinglocaties in het groen
  • Volledig geregeld door enthousiast team
  • Dichtbij snelweg en gratis parkeren
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Download hier de brochure

7 x gezond vergaderen

7 x gezond vergaderen

Gezond vergaderen. Dat is meer dan een stukje fruit aanbieden of even rechtstaan tijdens de pauze. Benieuwd wat u allemaal kunt doen voor een gezonde, productieve vergadering? Wij hebben 7 praktische en haalbare tips op een rijtje gezet om overlegmomenten net dat tikkeltje gezonder te maken. Zo zorgt u dat medewerkers goed in hun vel zitten, en creatief en productief vergaderen.

1. Water, de ideale dorstlesser
Niets mis met een heerlijke latte macchiato op z’n tijd, maar zeker in Nederland tikken we gedurende de werkdag talloze kopjes koffie weg. En alhoewel uit wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat de consumptie van koffie de kans verkleint op ziektes als Alzheimer, Parkinson, diabetes en sommige vormen van kanker, is een overschot aan cafeïne natuurlijk nooit goed. Zorg daarom voor voldoende water op de vergadertafel, dat is namelijk de ideale dorstlesser.

2. Gezonde lunch
Heeft u een lunchvergadering, maar u wilt geen formeel zittende lunch? U kunt natuurlijk kiezen voor een lunchbuffet met eerlijk belegde broodjes, salades en fruit, maar u kunt ook kiezen voor een amuse-lunch met verschillende kleinere, lichte gerechten. Ons keukenteam werkt natuurlijk met duurzame producten en wij houden rekening met de beschikbaarheid in het seizoen.

3. Meer groenten
We zien dat steeds meer mensen tenminste een dag per week het vlees laten staan en dit vervangen voor een vegetarisch gerecht. Ook bij vergaderingen is hier steeds meer vraag naar. Groenten zijn gezond en wanneer we groenten toevoegen aan onze lunch, komen we eerder aan de aanbevolen 250 gram per dag. Groene groenten als broccoli en spinazie houden bovendien uw ijzergehalte op peil en zitten bommetjevol vitaminen.

4. Snack gezond
Een koekje tijdens een vergadering vinden we normaal. Maar waarom eten we geen stuk fruit, yoghurt of noten? Suiker geeft namelijk een energieboost, maar eenmaal uitgewerkt slaat de vermoeidheid dubbel zo hard toe en krijgt u zin in nog meer zoet.

5. Varieer met fruit
Vaak zien we de standaard fruitmand met appels en bananen. Best lekker, maar ook best saai. Waarom niet variëren? Wij zijn fan van fruitcocktails die zo kleurrijk zijn dat je er direct vrolijk van wordt. En dat deze fruitsalades ook nog eens super goed gezond voor u zijn, is dan een mooie bijkomstigheid!

6. Benen strekken
Zo simpel…even je benen strekken en naar buiten. Dat kan natuurlijk overal. Maar nog leuker is het als het op een eigen Landgoed is. Landgoed Te Werve is maar liefst 26 hectare groot en beschikt over een prachtige wandelroute langs het water.  Kasteel De Hooge Vuursche ligt midden in het bos op een landgoed van 19 hectare. U kunt heerlijk even een frisse neus halen of van de zonnestralen genieten. Alleen of onder begeleiding van een boswachter of vrijwilliger die u alles over de flora en fauna kan vertellen.

7. Combineer uw vergadering met een teamuitje
Wat is er nou leuker dan na een hele dag te hebben vergaderd, de zinnen te verzetten! Wat dacht u van een teambuilding uitje op locatie? Wij hebben de leukste teambuilding activiteiten verzameld. En natuurlijk kunt u al deze uitjes op onze locaties organiseren.


Ook toe aan gezonde vergaderingen? Wij helpen u hier graag bij! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  onze salesafdeling: 070 – 41 52 185.

Reviews vergaderen

1479

Lees de ervaringen van onze gasten

Reviews

Bel mij

Heeft u een vraag? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op. U kunt ook zelf bellen met: 070-41 52 185.

Contact

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam