Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Flex-tent met alle voorzieningen
  • Volledig verzorgd door enthousiast team
  • Hippe buitenlocatie in de Randstad
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  Download hier de brochure

5 valkuilen bij een buitenevent

5 valkuilen bij een buitenevent

Met het koude weer van een paar weken geleden nog in ons achterhoofd, is het misschien een beetje moeilijk voor te stellen, maar de lente is in aantocht. We gaan weer naar buiten met z’n allen! Dit merken we ook bij Te Werve Buiten in Rijswijk, want de aanvragen voor onze buitenlocatie stromen binnen. Zit u eraan te denken om een borrel, presentatie of event te organiseren op een buitenlocatie, dan is het belangrijk rekening te houden met een aantal scenario’s. Wij hebben vijf valkuilen voor een buitenevent op een rijtje gezet:

1. Slechte weersomstandigheden
U kent het vast wel: U organiseert een buitenevent en begint al dagen van te voren uw weerapp te checken. U ziet 5 zonnetjes met een klein wolkje, dus dat zit wel goed! Maar wat als de voorspellingen voor uw buitenevent er perfect uitzien, maar u toch voor een onverwachte (weers)verrassing komt te staan? Dat het begint te regenen? Dan is het toch wel prettig dat uw event kan doorgaan. Bij Te Werve Buiten hoeft u zich geen zorgen te maken over kou of regen. Onze flextent en warmtepalen zorgen voor genoeg warmte voor iedereen.

2. Moeilijk parkeren
Aan files onderweg naar uw event kunt u niets doen. Wel aan een slechte parkeergelegenheid. Op Te Werve Buiten is zoeken naar een parkeerplaats niet nodig. De locatie beschikt over een groot, gratis parkeerterrein en is snel bereikbaar vanaf A4, A12 en A13.

3. Geen toiletten in de buurt
Leuk hoor zo’n buitenevent, maar betekent dit dan dat u ver moet lopen voor de “hoge nood”  Nee toch? Bij ons geen Dixie of verre wandelingen voor een fatsoenlijk toilet. In de flextent van Te Werve Buiten vindt u toiletten zoals u gewend bent.

4. Geen meubilair en audiovoorzieningen
Een tent is vaak een tijdelijke voorziening die u vaak zelf geheel moet inrichten. Dat brengt behoorlijk wat extra kosten met zich mee. Te Werve Buiten is geheel ingericht met hippe barcontainer, stoer meubilair, event verlichting, Wifi en geluidsinstallatie.

5. Geen exclusiviteit
Er zijn in Nederland veel leuke beach locaties. Op een zonnige dag bent u vaak niet de enige die gebruik maakt van de locatie. U staat dan met uw relaties naast andere gasten of u deelt het terras met badgasten. Bij Te Werve Buiten heeft u exclusiviteit en kijkt u uit over negen hectare water!

Bent u op zoek naar een originele plek in het groen en aan het water voor uw event, presentatie of brainstorm waar u na afloop in een gezellige informele setting kunt netwerken? Dan is Te Werve Buiten dé plek voor u! Neem contact met ons op voor meer informatie 070 -41 52 185 of stuur een mail naar onze salesafdeling.

Bel mij

Heeft u een vraag? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op. U kunt ook zelf bellen met: 070-41 52 185.

Contact

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam