Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Hippe (feest)locatie in de Randstad
  • Volledig verzorgd door enthousiast team
  • Heerlijke gerechten uit eigen keuken
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  Download hier de brochure

5 inspirerende ideeën om uw medewerkers te bedanken

Wist u dat een bedankje geven een enorme invloed heeft op de motivatie van uw personeel? Een gemotiveerd team, is een gelukkig team. Wanneer u uw medewerkers bedankt, houdt u ze tevreden en profiteert u niet alleen van een betere sfeer, maar ook van o.a. meer betrokkenheid en minder ziekmeldingen. Waardering is de aanjager van goede prestaties, dus geven wij u 5 inspirerende ideeën om uw medewerkers te bedanken.

 1. Geef uw medewerkers een belevenis cadeau

U zult uw medewerkers vast en zeker blij maken met het geven van een cadeau. Maar wist u dat veel mensen eigenlijk veel blijer worden wanneer zij een belevenis als cadeau krijgen? Geef uw personeel een ervaring om nooit te vergeten door ze met hun geliefde, vrienden of familie een bijzondere dag te laten beleven. Wat dacht u van racen als een coureur, blokarting (zeilen) op het strand of een diner in the Sky? Deze bijzondere blijk van waardering zal uw medewerkers waarschijnlijk nog lang bijblijven!

2. Doe een ‘medewerker van het jaar’ actie

Door een actie te doen waarbij u alle medewerkers van het bedrijf betrekt bij het kiezen van de medewerker van het jaar, verhoog je de betrokkenheid van iedereen. Ze worden zich bewust van de kwaliteiten en vaardigheden die collega’s hebben en ook van hun eigen kwaliteiten en vaardigheden. Dit geeft een positieve impuls aan de dynamiek binnen uw bedrijf.

3. Ondersteun groei

Een originele en mooie manier om individuele personeelsleden te bedanken, is via een opleidings- of ontwikkelingsbudget. Door medewerkers de kans te geven om verder te groeien en nieuwe dingen te leren, laat u zien dat u in ze gelooft. Ook laat u hiermee duidelijk uw waardering blijken. Een bedankje dat niet alleen motiverend is, maar ook het bedrijf de nodige kennis en kunde oplevert!

4. Geef een bijzonder kerstpakket

De kerstperiode is natuurlijk bij uitstek het moment om een mooi gebaar te maken richting uw medewerkers. Het kerstpakket is dan ook nog steeds een erg belangrijke manier om waardering aan je personeel te tonen. Wel is het type kerstcadeau de afgelopen jaren wat gewijzigd; de roep om een kerstpakket op maat is de laatste jaren groter geworden. Bedank je medewerkers dus met originele kerstgeschenken, waarbij aandacht is besteed aan de individuele wensen van uw personeel.

5. Organiseer een feest

Een goed functionerend team bedank je op een originele manier door een spetterend feest voor ze te organiseren. Niet omdat het kerst of oud en nieuw is, maar gewoon omdat je waardering voor ze hebt. Bovendien worden tijdens zo’n gezellig feest de onderlinge banden nog meer versterkt. Dat is wat je noemt een win-win situatie!

Meer informatie
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het organiseren van een feest bij Event Company? Neem dan contact met ons op voor meer informatie op 070-41 52 185 of stuur een mail naar onze salesafdeling.

Feestarrangement

1500

Heeft u iets te vieren met uw bedrijf? Wij hebben o.a. een mooi arrangement voor u.

Feestarrangement

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam