Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Meetinglocaties in het groen
  • Volledig geregeld door enthousiast team
  • Dichtbij snelweg en gratis parkeren
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Download hier de brochure

4 x voordelen van vergaderen op een locatie in het groen

Heeft u het gevoel dat u meer uit uw vergaderingen en training kunt halen? Probeer dan eens te vergaderen op locatie in de natuur. Wedden dat u vol goede ideeën en teamspirit terug op kantoor komt? Wij geven u 4 redenen om voor een vergaderlocatie buiten de deur te kiezen.

1. Nieuwe omgeving = nieuwe energie
Wanneer u vergadert op een bijzondere en inspirerende plek zult u merken dat de energie stroomt tijdens de meeting en dat u het maximale uit uw vergadering of training haalt. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat rust en intimiteit een positief effect hebben op de effectiviteit van een meeting. En al helemaal in een bosrijke omgeving. Voor velen de nr. 1 reden om te kiezen voor een unieke setting!

2 Minder afleiding, meer focus
Geen geklop op de deur, geen ‘spoedjes’ die door uw teamleden opgelost moeten worden. Wanneer u vergadert buiten de deur is de kans minder groot dat u gestoord wordt. De focus zal juist toenemen doordat u investeert in een vergadering op een externe locatie. U geeft hierdoor een bepaalde lading en prioriteit aan de onderwerpen die op de agenda staan. Uw teamleden zullen zich actiever opstellen door de verwachtingen die u als organisator schept.

3. Groepsgevoel
Op kantoor gaat het personeel na een vergadering in de meeste gevallen direct weer over tot de orde van de dag. Op locatie is dat anders. Je ziet dat teambuilding daarom tegenwoordig veel vaker onderdeel is van een training en vergadering. Naast het teambuilding effect heeft het ook een ontspannende werking voor, tussen of na het vergaderen. Goed voor het groepsgevoel!

4. Goede faciliteiten
Vergadert u op locatie dan kunt u ervan uitgaan dat u beschikt over de allernieuwste vergaderbenodigdheden. Hierdoor kunt u zorgeloos aan de vergadering beginnen. Goede visuele middelen, flip overs, brainstormkits, brainfood zijn voor locaties de normaalste zaak van de wereld. Daarbij denken ze graag mee met praktische tips zodat u meer uit uw vergadering kunt halen.

Meer weten of een offerte?
Wilt u de voordelen van vergaderen of trainen op een externe locatie zelf ervaren? Stuur een mail naar  info@eventcompany.nl of bel 070- 51 52 185. Wij geven u graag informatie over de mogelijkheden.

Bel mij

Heeft u een vraag? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op. U kunt ook zelf bellen met: 070-41 52 185.

Contact

Foto's Te Werve Buiten

1254

Bekijk de foto's van Te Werve Buiten

Foto's

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam