Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Meetinglocaties in het groen
  • Volledig geregeld door enthousiast team
  • Dichtbij snelweg en gratis parkeren
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Download hier de brochure

4 tips voor een groen event

Wilt u een event organiseren voor uw medewerkers of klanten, en wilt u dat dit op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier gebeurt? Wij geven u 4 tips voor het organiseren van een groen event.

1. Goed bereikbaar met openbaar vervoer
Kies een locatie die goed bereikbaar is met openbaar vervoer of waar genoeg parkeergelegenheid is voor de gasten die willen carpoolen. Op onze beide locaties is voldoende parkeergelegenheid en stopt de bus en tram praktisch voor de deur! 

2. Ga voor duurzame producten
Lekker eten en drinken horen bij een succesvol event. En dat gaat heel goed samen met duurzame producten zoals scharrelvlees, duurzaam gekweekte vis en groenten. Ons keukenteam werkt uitsluitend met duurzame producten en wij houden rekening met de beschikbaarheid in het seizoen.

3. Buitenlocatie
Wilt u uw vergadering, borrel of feest op een bijzondere locatie houden dan is een locatie waar u zich één voelt met de natuur een aanrader. Te Werve Buiten, onze buitenlocatie op Landgoed Te Werve, is geheel ingericht met duurzame materialen zoals een hippe barcontainer, stoer gerecycled meubilair, event verlichting, Wifi en geluidsinstallatie.

4. Ga voor een langdurige samenwerking
Duurzaamheid heeft als doel om toekomstgericht te denken. Een duurzame samenwerking zorgt voor een langdurige relatie, nieuwe inzichten voor beide partijen en vergroot de kans op een succesvol event. Een duurzame samenwerking realiseer je door een locatie te kiezen die kennis en kunde paraat heeft, meedenkt, flexibel is en net dat extra stapje zet. Wij gaan graag met u zitten om uw eventplannen te bepreken!

Wilt u meer weten over hoe u een ‘groen’ event kunt organiseren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie op 070 -41 52 185 of stuur een mail naar onze salesafdeling.

Bel mij

Heeft u een vraag? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op. U kunt ook zelf bellen met: 070-41 52 185.

Contact

Foto's Te Werve Buiten

1254

Bekijk de foto's van Te Werve Buiten

Foto's

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam